Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικό : Εχουμε τις μακέτες της “έξυπνης” Κορίνθου των Σταυρέλη, Μουρούτσου και...

Αποκλειστικό : Εχουμε τις μακέτες της “έξυπνης” Κορίνθου των Σταυρέλη, Μουρούτσου και λοιπών συγγενών …!!!

Και αν νομίζετε πως το Τόκιο, το Λονδίνο ή το Χονγκ Κονγκ είναι από τις εξυπνότερες πόλεις στον κόσμο γελιέστε. Η Κόρινθος σε λίγους μήνες θα συγκαταλέγεται στις 10 πιο έξυπνες πόλεις στην υφήλιο αφού βέβαια ψηφιστεί η παράταξη των Σταυρέλη, Μουρούτσου και λοιπών συγγενών. Εμείς εξασφαλίσαμε αποκλειστικά τις μακέτες της πόλης μας και σας τις παρουσιάζουμε. Το σχέδιο περιλαμβάνει :

1)έξυπνα αυτοκίνητα. Πετύχατε κίνηση το πρωί στην Εθνικής Αντίστασης και αργείτε στην δουλειά σας;  Το ιπτάμενο ταξί θα σας μεταφέρει γρήγορα στον προορισμό μας

2)Εξυπνα πλοία και έξυπνα λιμάνια. Ποιος σας είπε πως στην πόλη μας δεν μπορούμε να φτιάξουμε γρήγορα λεωφορεία να μας πηγαίνουν εν πλω στο Λουτράκι; Και τον Κορινθιακό έτσι θα τον αφήσουμε; Θα φτιάξουμε ξενοδοχεία μέσα στην θάλασσα. Και γιατί να μείνουμε μόνο στα ξενοδοχεία;  Θα μεταφέρουμε και ένα κομμάτι της πόλης στον Κορινθιακό, έτσι για να γουστάρουμε….

 

3) Πάμε τώρα στα έξυπνα σπίτια. Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε μία ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας και να το κάνουμε έξυπνο; Με ένα και μόνο τηλεκοντρόλ θα τα ρυθμίζετε όλα. Η προσπάθεια τώρα εστιάζετε να τα ρυθμίζετε όλα από απόσταση.

4) Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Πως είναι δυνατόν να είμαστε στις 10 εξυπνότερες πόλεις στον κόσμο και να μην έχουμε ουρανοξύστες. Ε λοιπόν, θα φτιάξουμε πολλούς τέτοιους, φυσικά σε μοντέρνα σχέδια και με “έξυπνες προδιαγραφές” !!