Αρχική Περ. Πελοποννήσου Απάντηση Λαμπρόπουλου σε Τατούλη: “Η ΝΔ είναι δημοκρατικό κόμμα και δεν εκβιάζει....

Απάντηση Λαμπρόπουλου σε Τατούλη: “Η ΝΔ είναι δημοκρατικό κόμμα και δεν εκβιάζει. Στηρίζω Νίκα” (Βίντεο)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “διάλογοι” της τηλεόρασης BEST, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Πολιτευτής της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑ

“Εγώ την ημέρα που ανακοίνωσε η ΝΔ τον Παναγιώτη το Νίκα για υποψήφιο Περιφερειάρχη, την ίδια ημέρα το απόγευμα έδωσα τη δική μου ανακοίνωση. Και είπα και το ξαναλέω σε όλους τους Μεσσήνιους σε όλη την Περιφέρεια που με ακούνε, φίλους, και σε όλους τους νομούς, του λέω και τους κοιτώ στα μάτια: ο Παναγιώτης ο Νίκας ήταν και είναι ένα πολύ πετυχημένος δήμαρχος και σωστός σε όλα του. Ήπιων τόνων, ένας άνθρωπος που δεν έχει διαχωριστικές γραμμές και ο οποίος αγαπάει το καλό, αγαπάει το έργο, είναι εργατικός, πρόσφερε στην Καλαμάτα και είμαι πεπεισμένος πως θα προσφέρει και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα, γιατί όχι, και στο Νομό Μεσσηνίας. Γι’ αυτό πιστεύω πως θα είναι καλό Περιφερειάρχης και γι’ αυτό κι εγώ ανακοίνωσα την υποστήριξή μου, όχι απλώς θα τον ψηφίσω, θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις στις ερχόμενες εκλογές”

ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ

“Εγώ ανήκω στη ΝΔ, σε ένα κόμμα το οποίο πιστεύει στη Δημοκρατία, είναι δημοκρατικό κόμμα, είναι κόμμα αρχών και αξιών και ποτέ η ΝΔ δεν θα εκβίαζε κανέναν. Και βεβαίως δεν εκβίασε και δεν με εκβίασε, έτσι. Όμως θέλω να τονίσω και κάτι άλλο. Ούτε ο Γιάννης ο Λαμπρόπουλος έχει εκβιαστεί στην ζωή του και στην πολιτική του πορεία ποτέ και από κανένα. Δεν εκβιαστήκαμε και λυπάμαι γι’ αυτά που υπονοήθηκαν και λυπάμαι και γι’ αυτούς που κάθε μέρα τα αναπαράγουν με κάθε τρόπο”.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr