Αρχική Ν. Μεσσηνίας Πύλος: Συνάντηση Χαρίτση με Καφαντάρη και Καραλή για τον δρόμο Καλαμάτα –...

Πύλος: Συνάντηση Χαρίτση με Καφαντάρη και Καραλή για τον δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη

Η πορεία υλοποίησης του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης εξέφρασε την αγωνία του για την καθυστέρηση που υπάρχει στην ολοκλήρωση των μελετών αυτού του αναπτυξιακού έργου και τόνισε: «Η καθυστέρηση που υπάρχει για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου, ενός τόπου με επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο τουριστικό και μεταποιητικό τομέα. Πρέπει άμεσα να αξιοποιηθεί η χρηματοδότηση που έχει διασφαλιστεί, ώστε επιτέλους να ξεκινήσει αυτό το μεγάλο έργο .Πρέπει όλοι μαζί να τρέξουμε ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες που εκκρεμούν ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες». Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Μεσσηνίας κος Καραλής Δημήτρης.

Ο Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης από την πλευρά του, ο οποίος ως Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης έχει διασφαλίσει μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων την χρηματοδότηση αυτού του μεγάλου έργου, επισήμανε ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να εξασφαλιστεί το συγκεκριμένο έργο που αφορά όλη την Μεσσηνία.

Πηγή: pna.gr

Προηγούμενο άρθροΑπείλησαν και έκλεψαν ηλικιωμένη με κατσαβίδι στο Ναύπλιο!
Επόμενο άρθροΕπίσημο: Αυτοί είναι οι 8 του Survivor που μπαίνουν στο Nomads! (Βίντεο)