Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Καταγγελία Καραπαπά: Έριξαν χημικά μέσα σε κερκίδα με μικρά παιδιά

Πάτρα: Καταγγελία Καραπαπά: Έριξαν χημικά μέσα σε κερκίδα με μικρά παιδιά

Ένταση επικρατεί στην Πάτρα, όπου διεξάγεται το ματς του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακό. Στο γήπεδο η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω των δακρυγόνων και της χρήσης χημικών από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο διαιτητής Παπαδόπουλος να διακόψει το παιχνίδι στο 51′.

Το παιχνίδι είχε διακοπή καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης με δάκρυα στα μάτι από την ρίψη των χημικών. Την ίδια στιγμή και οι οπαδοί που βρίσκονταν στο γήπεδο έχουν αρχίσει να αποχωρούν.

Την ίδια στιγμή ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αλόγιστη χρήση χημικών μέσα στην θύρα όπου βρίσκονταν περίπου 2000 οπαδοί του Ολυμπιακού ενώ υπήρχαν και παιδιά. Από την μεριά της Παναχαικής αναφέρουν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από έναν οπαδό του Παναθηναϊκού ο οποίος βρισκόταν στην θύρα που ήταν φιλοξενούμενοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο στο κεφάλι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.