Αρχική Eπικαιρότητα Επίσημο: Αυτοί είναι οι 8 του Survivor που μπαίνουν στο Nomads! (Βίντεο)

Επίσημο: Αυτοί είναι οι 8 του Survivor που μπαίνουν στο Nomads! (Βίντεο)

Την ώρα που ο Ατζούν Ιλιτσαλί, παραγωγός του Survivor, έστελνε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για την «αρπαγή» των παιχτών του Survivor που θα μπουν στο Nomads, στο Πρωινό ανακοίνωναν τους 8 που θα μπουν στο παιχνίδι, μπας και καταφέρουν να του δώσουν μερικά νούμερα τηλεθέασης παραπάνω. Μάλιστα, αποκάλυψαν κι ότι κάποιος απ΄αυτούς απαίτησε δική του εκπομπή ως αντάλλαγμα.

Στέλιος Χανταμπάκης, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, ο Μισθοφόρος, Νάσσος Παπαργυρόπουλος, Μαριάννα Καλέργη, Ντάρια Ντουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου φέρνουν τα δύο Survivor του ΣΚΑΪ στο Nomads και τη Μαδαγασκάρη. Όπως ανέφεραν στο Πρωινό, οι παίχτες που είναι μέσα δε γνωρίζουν τίποτα για τον ερχομό των 8. Το πότε θα γίνει η «εισβολή» τους, αλλά και πότε θα προβληθεί, δεν θα γίνει γνωστό παρά μόνο στην προβολή του επεισοδίου. Απ΄αυτό και μόνο ελπίζουν στον ΑΝΤ1 να υπάρξει ένα ενδιαφέρον παραπάνω από το τηλεοπτικό κοινό.

Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση θα φέρει στην αρχή μια αύξηση. Το ερώτημα είναι τι άλλο θα σκαρφιστούν στον ΑΝΤ1 για να ανεβάσουν το Nomads όταν θα ξεφουσκώσει η αύρα του Survivor. Ήδη πάντως η κίνηση τους είναι unfair και δείγμα της απελπισίας από την αποτυχία τους και φέτος. Γι΄αυτό κιόλας αναμένεται σκληρός πόλεμος από πλευράς Ιλιτσαλί και πιθανότατα ΣΚΑΪ.

Πάντως, ο ΑΝΤ1 φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί. Στο πλαίσιο αυτού ίσως να εξεταστεί και η απαίτηση που είχε ένας από τους 8 του Survivor για δική του εκπομπή στο κανάλι, όταν ολοκληρωθεί το Nomads.