Αρχική Eπικαιρότητα Eπεισόδια στην πορεία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Eπεισόδια στην πορεία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Αποκλεισμένο παρέμεινε για αρκετή ώρα το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και παράλληλης αντισυγκέντρωσης.

Η πορεία διοργανώθηκε από την οργάνωση «Ιερός Λόχος» και όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή των Δικαστηρίων. Την ίδια ώρα, μέλη του αποκαλούμενου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση, στην πλατεία Αριστοτέλους, επί της οδού Τσιμισκή, την οποία και απέκλεισαν.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία για τον Κατσίφα, κρατώντας ελληνικές σημαίες, δάδες και πανό, επιχείρησαν να κινηθούν προς το προξενείο της Αλβανίας, που βρίσκεται στην Τσιμισκή (και σε μικρή απόσταση από τη δεύτερη συγκέντρωση), αλλά συνάντησαν φραγμό με κλούβες της Αστυνομίας, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ιων. Δραγούμη. Ένας δεύτερος φραγμός είχε στηθεί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία επέστρεψαν προς τα Δικαστήρια, ενώ μικρή ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες προς τους αστυνομικούς, με τους τελευταίους να απαντούν με χρήση χημικών.

Προηγούμενο άρθροΕν ψυχρώ εκτέλεση ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στη Βούλα
Επόμενο άρθροΟ σύζυγος της Βικτώρια Καρύδα από το My Style Rocks είναι ο επιχειρηματίας που σκότωσαν στην Βούλα!