Αρχική Ν. Κορινθίας Κορινθία : Λάθη ερασιτέχνη που ούτε ο κουτοθωμάς δεν θα τα έκανε...

Κορινθία : Λάθη ερασιτέχνη που ούτε ο κουτοθωμάς δεν θα τα έκανε …. !!!!

Σε προεκλογικό παραλλήρημα ο νομός Κορινθίας που δείχνει να φαντάζει μακρυά από τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας σε αυτή την φρενίτιδα. 

Δείπνα μυστικά και φανερά, προσκλήσεις σε συναντήσεις, ταξίματα, διορισμοί, πενηντάρικα κάτω από τα τραπέζια σε φωτορεπόρτερ, γραβάτες και όνειρα για την μυθική Κορινθία (κλεμμένο από τον Τατούλη αυτό). Πληρωμένα άρθρα σε μεσόκοπες ιστοσελίδες με γνήσιους κοντυλοφόρους και κουρασμένες δημοσιογραφίνες από την καριέρα που κόλλησε σε σωρούς σκουπιδιών, που προσδοκούν λίγη διαφήμιση. Οπου και να σταθείς ξεπηδάει και ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έτοιμος να αρπάξει το όπλο και να πάει στο βουνό να πολεμήσει τους εχθρούς του Δήμου.

Υποψήφιοι και υποστηρικτές, επιστρατεύονται ειδικοί σύμβουλοι εξ Αθηνών να φτιάχνουν σποτ, να κάνουν πλάνα αεροπλανικά, γραβάτες ταιριάζουν στο απόλυτο με το υπόλοιπο concept και πάμε για το γύρισμα.  Ένας ηλικιωμένος, ένας νέος, μία εργαζόμενη γυναίκα, και πετύχαμε να αγγίξουμε τον ψηφοφόρο. Οι ιδέες όμως λιγοστές, φαντασία μηδέν και γιατί να πληρώνουμε άλλους ηθοποιούς αφού τους πληρώσαμε μία φορά για τον άλλον υποψήφιο;  Λάθη ερασιτεχνικά που ούτε ο κουτοθωμάς δεν θα τα έκανε : 

Και να σας πω εσάς που διαθέτετε τόσα πολλά λεφτά για πέταμα……  ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ να πιάσουν και τόπο και να σας ανάβουν και ένα καντηλάκι όταν θα φύγετε από τον μάταιο αυτό κόσμο; Αντε, γιατί ξεφτιλίζεστε, γελάει ο κόσμος με τα χάλια σας. Θέλετε να μαζέψετε τους Δήμους και δεν μπορείτε να μαζέψετε την τσέπη σας από την σπατάλη για να πάρετε τους Δήμους και να σπαταλήσετε περισσότερα !! 

Αχ καημένες μου ψηφοφόρε τι έχουν να δουν τα ματάκια σου, ότι δεν έχουν δει από τον Τσίπρα τόσα χρόνια. 

Υπάρχουν και οι ψύχραιμοι βέβαια για να μην αδικώ, που ούτε καν έχουν παρουσιάσει ούτε έναν υποψήφιο. 

 

Σ.Μ