Αρχική Eπικαιρότητα Πέθανε σε ηλικία 50 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Θλιβέρη

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Θλιβέρη

Σε ηλικία μόλις πενήντα χρονών έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Νατάσα Θλιβέρη. Η Νατάσα Θλιβέρη γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.

Μετά το πέρας των λυκειακών της σπουδών στο Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης, φοίτησε σε ιδιωτικό Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας και εν συνεχεία παρακολούθησε το σεμινάριο Δημοσιογραφίας της ΕΣΗΕΑ.

Τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 1988 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», ως μία από τις πρώτες γυναίκες συντάκτριες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ παράλληλα κάλυπτε και το Υπουργείο Εργασίας καθώς και θέματα Τουρισμού. Εν συνεχεία ασχολήθηκε με το αστυνομικό και το επαρχιακό ρεπορτάζ.

Στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» εργάστηκε έως το 1999 ενώ παράλληλα είχε συνεργασία με τη μηνιαία εφημερίδα «TRAVEL NEWS» Στη συνέχεια εργάστηκε για σύντομο διάστημα στην ΕΡΤ.

Η Νατάσα Θλιβέρη ήταν μία πολύ ικανή δημοσιογράφος, η οποία υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν επίσης πολύ αγαπητή σε όσους την γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της, στους οποίους ο πρόωρος θάνατός της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο.

Η κηδεία της Νατάσας Θλιβέρη θα γίνει αύριο, Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, στις 3 μ.μ., στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου.