Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Μεγάλη ανταπόκριση στην αγγελία του εθελοντή .. σούπερ παππού!

Πάτρα: Μεγάλη ανταπόκριση στην αγγελία του εθελοντή .. σούπερ παππού!

Ο σούπερ παππούς της Πάτρας, ο συνταξιούχος εθελοντής που βάφει σχολεία, δίνοντας τους χρώμα και φαντασία, ο Γιώργος Κατσίποδος, είχε προχωρήσει πριν από μερικές μέρες σε αγγελία, αναζητώντας βοηθό.

Έναν βοηθό που θα εργάζεται και αυτός, όπως ο παππούς, εθελοντικά, έχοντας σκοπό του την προσφορά προς τους μικρούς μαθητές και τις σχολικές κοινότητες της Πάτρας.

Η αγγελία που έβαλε στα social media ο σούπερ παππούς είχε μεγάλη ανταπόκριση, με αρκετούς να του στέλνουν μηνύματα εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους και θέλοντας να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, πάνω σε αυτό που είναι να κάνουν.

Ο Γιώργος Κατσίποδος έχει σταματήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο να βάφει εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε ένα συγγενικό του πρόσωπο. Η απουσία του από το βάψιμο και τον εθελοντισμό του είχε κοστίσει, όμως το ενδιαφέρον που επέδειξε όλος αυτός ο κόσμος, ήταν κάτι που τον παρηγόρησε αφού έδειξε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο.

Έδειξε ότι ο εθελοντισμός που ο ίδιος με τις πράξεις του θέλησε να καλλιεργήσει στη συνείδηση όλων μας έχει ξεκινήσει να φυτρώνει στο μυαλό μας. Και αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα για τον ίδιο για να μπορέσει γρήγορα να επιστρέψει δριμύτερος, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του τους βοηθούς του.

Γιατί μιλάμε όχι για έναν, αλλά για περισσότερους βοηθούς. Βλέπετε, ο παππούς όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει, έχει κουραστεί και χρειάζεται και λίγη ξεκούραση.

Πηγή: patrasevents.gr