Αρχική Eπικαιρότητα «Μαϊμού» δημοσιογράφος εκβίαζε ιερόδουλες για να του δίνουν χρήματα – Δήλωνε συνεργάτης...

«Μαϊμού» δημοσιογράφος εκβίαζε ιερόδουλες για να του δίνουν χρήματα – Δήλωνε συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη! (Βίντεο)

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 45χρονος δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος υποδυόταν ότι είναι δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» προκειμένου να εκβιάζει ιερόδουλες και να τους αποσπά χρηματικά ποσά.

Όταν το κόλπο του δημοσιογράφου δεν «έπιανε», τότε υποδυόταν τον εισαγγελέα.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ
Ο συλληφθείς είχε πάει στο παρελθόν στο πλατό της εκπομπής και είχε βγάλει μια φωτογραφία με την παρουσιάστρια αλλά και κάνα δύο video από την εκπομπή.

Χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία της Ζήνας Κουτσελίνη, πήγαινε στους οίκους ανοχής και απειλούσε τις ιερόδουλες πως αν δεν του έδιναν χρήματα ή αν δεν του προσέφεραν δωρεάν υπηρεσίες, θα τις έβγαζε στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ζητούσε 50 ευρώ για να μη βγάλει προσωπικά δεδομένα στη φόρα αλλά και 20 ευρώ για να γράψει καλή κριτική σε ιστοσελίδες σχετικού περιεχομένου ώστε να αποκτήσουν περισσότερη πελατεία.

Εάν η κοπέλα ή οι κοπέλες δεν έδιναν τα χρήματα που ζητούσε ή δεν ενέδιδαν δωρεάν σε υπηρεσίες, καλούσε την αστυνομία χρησιμοποιώντας το όνομα ενός εν ενεργεία εισαγγελέα και έλεγε ότι «στον τάδε οίκο ανοχής, στην τάδε οδό, υπάρχουν ανήλικες μαζέψτε τες».

Πήγαιναν οι αστυνομικοί στον οίκο ανοχής αλλά ανήλικες δεν υπήρχαν. Ωστόσο, επειδή οι περισσότερες γυναίκες έχουν άδεια για την άσκηση του επαγγέλματος αλλά κάποιοι οίκοι ανοχής δεν έχουν άδεια λειτουργίας, υπήρχε μια τρεχάλα στην εισαγγελία με πρόστιμα. Με αυτόν τον τρόπο εκβίαζε για χρόνια τις κοπέλες και τις υπεύθυνες των οίκων ανοχής.

Ιερόδουλη που είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον 45χρονο, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιγράφοντας την εμπειρία της μαζί του:

«Το 2014 ερχόταν σε όλες τις βάρδιες για να δει ποια κοπέλα δουλεύει για να κάνει ενημερώσεις στα sites που ανέφερε ότι εργαζόταν. Ο ίδιος μου είχε πει ότι είναι δημοσιογράφος σε γνωστό κανάλι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όταν σχόλασα είδα ότι με παρακολουθούσε. Είχαμε μια λογομαχία και μου είπε ότι θα βγάλει τα προσωπικά μου δεδομένα στη φόρα, ότι με είχε παρακολουθήσει και είχε δει που έμενα. Είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Δεν τον πίστευα γιατί παρακολουθώ τη Ζήνα και είχα δει ότι ήταν από τη μεριά του κοινού και όχι δημοσιογράφος. Επειδή δεν του δίναμε χρήματα, όταν τηλεφωνούσε στην αστυνομία για καταγγελία, παρουσιαζόταν σαν εισαγγελέας».

ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Αστυνομικοί έκαναν περιπολίες στην περιοχή και είδαν ότι κυκλοφορούσε ένας άνδρας ύποπτος στην εμφάνιση και στον τρόπο που κινούταν.

Του ζήτησαν τα στοιχεία του και είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στο κινητό του βρήκαν φωτογραφίες από ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες αλλά και φωτογραφίες μέσα από μετρό και λεωφορείο.

Έψαξαν τον υπολογιστή του σπιτιού του και βρήκαν επίσης φωτογραφίες με άνδρες και γυναίκες που εξετάζεται αν ήταν ανήλικες.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στον ανακριτή όπου καλείται να απολογηθεί.

Δείτε εδώ το βίντεο

Πηγή: star.gr