Αρχική Ν. Κορινθίας Λύθηκε η υπόθεση … “αρπαγής” ανηλίκου στο σχολείο του Βραχατίου!

Λύθηκε η υπόθεση … “αρπαγής” ανηλίκου στο σχολείο του Βραχατίου!

Μία μεγάλη παρεξήγηση φαίνεται να είναι η απόπειρα αρπαγής μαθήτριας από δημοτικό σχολείο στο Βραχάτι Κορινθίας. (Δείτε εδώ)

Έπειτα από επικοινωνία που είχε πατέρας, που το παιδί του πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο, με το peloponnisosnews.gr, μας εξιστόρησε τα γεγονότα και εμείς φυσικά, προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας τα παραθέτουμε.

Ο συγκεκριμένος πατέρας, την ημέρα που το κοριτσάκι πίστεψε ότι προσπαθούν να το αρπάξουν, είχε πάει στο σχολείο, να πάρει το παιδί του. Στο ίδιο σχολείο βρίσκεται και το παιδί της αδερφής του, η οποία εκείνη την ημέρα του ζήτησε, να πάρει μαζί με το παιδί του και το δικό της παιδί, τον ανιψιό του δηλαδή.

Ο πατέρας λοιπόν, φτάνοντας στο σχολείο, λέει στον ανιψιό του: “Θα έρθεις να σε πάρω εγώ, γιατί η μαμά δεν μπορεί σήμερα να έρθει αυτή να σε πάρει”.

Εκείνη την στιγμή, έτυχε να βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον ανιψιό του, το κοριτσάκι, το οποίο ακούγοντας αυτά τα λόγια, πίστεψε ότι απευθύνεται στην ίδια και έντρομη έτρεξε στην μαμά της να της πει ότι προσπάθησαν να την αρπάξουν.

Τρομοκρατημένη η μητέρα, έφυγε τρέχοντας στο σπίτι της και την επόμενη μέρα ανέφερε το περιστατικό στον διευθυντή του σχολείου.

Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα και έφτασαν και στα αυτιά του συγκεκριμένου πατέρα, ο οποίος, έσπευσε από αμέριστο ενδιαφέρον να ενημερωθεί, έχοντας άγνοια κινδύνου ότι ουσιαστικά είναι ο .. “υποτιθέμενος δράστης”, και πήγε στον διευθυντή του σχολείου για να μάθει τι έγινε.

Εκεί άρχισαν σιγά σιγά να ξεδιαλύνονται τα πράγματα, καθώς ο διευθυντής είπε ότι δεν υπάρχουν περιστατικά Ρομά στην περιοχή. Έτσι ο συγκεκριμένος πατέρας, συνέδεσε τα γεγονότα και κατάλαβε ότι το κοριτσάκι μπερδεύτηκε και πως την στιγμή που ο ίδιος απευθυνόταν στον ανιψιό του, το κοριτσάκι κατάλαβε ότι απευθυνόταν σε αυτήν.

Έτσι, ενημέρωσαν στην συνέχεια και την μητέρα του μικρού κοριτσιού και επιβεβαιώθηκε πως όλα ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση!

Αμέ