Αρχική Ν. Κορινθίας Ημερίδα στο Λουτράκι με θέμα: “Πνευματικά Δικαιώματα – Τελευταίες εξελίξεις”

Ημερίδα στο Λουτράκι με θέμα: “Πνευματικά Δικαιώματα – Τελευταίες εξελίξεις”

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΩΝ Ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.», θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11/18 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέματα:

1ο ΘΕΜΑ: Πνευματικά Δικαιώματα – Τελευταίες εξελίξεις
Μετά την κατάργηση της Α.Ε.Π.Ι. οι εταιρείες Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων από δύο έγιναν τρεις με αποτέλεσμα τα αμοιβολόγια να αυξηθούν από 80% έως 100%.

· Πως θα απαλλαγούμε νόμιμα και νομότυπα από τις ανωτέρω εταιρείες.
· Πως θα αποφύγουμε τις πληρωμές των προηγούμενων ετών.

2ο ΘΕΜΑ: Όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί το κατάστημα για να αποφεύγει τις παραβάσεις – πρόστιμα – ομαλή λειτουργία της επιχείρησης (24 σημεία).

3ο ΘΕΜΑ: Θα γίνει γνωριμία και ενημέρωση της μουσικής MyFreeMusic, η οποία στο πεδίο της ελεύθερης μουσικής είναι μοναδική στην Ελλάδα ΔΙΟΤΙ: Το ρεπερτόριο της έχει εκτελεστεί με μουσικούς και τραγουδιστές οι οποίοι παραιτήθηκαν από τα πνευματικά τους δικαιώματα από όλες τις άλλες εταιρείες και παρέμειναν στη MyFreeMusic. Θα επακολουθήσει συζήτηση – ερωτήσεις για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο.

Ομιλητής και αναλυτής ο κ. Γρηγόρης Τσαπατσάρης, γνωστός σ’όλη την Ελλάδα από τις εκατοντάδες αθωώσεις συναδέλφων καταστηματαρχών από τα πνευματικά Δικαιώματα και με την συμμετοχή του στα κεντρικά όργανα για 18 χρόνια. Ο κ. Τσαπατσάρης είναι: Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Δημόσιας Διοίκησης και Επιχειρήσεων) – Ιδρυτής και Διευθυντής στα σχολεία ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Μέχρι πριν λίγο καιρό Καθηγητής στην Σχολή Αστυφυλάκων Π.Ε. Γρεβενών και Εισηγητής σε προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. – 32 χρόνια στον συνδικαλισμό ως Πρόεδρος Εστιατορίων και Καφετεριών του Ν. Γρεβενών και Πρόεδρος των Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας – Θεωρείται ο πλέον Έμπειρος και Ειδικός Αναλυτής στα Πνευματικά Δικαιώματα – Μέχρι και πριν ένα μήνα ήταν μέλος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. «Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορίων & Συναφών Επαγγελμάτων», με θέση υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων – Αντιπρόσωπος της Γ.Ε.Σ.Β.Ε.Ε. «Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας» και από το 2016 εκλέχτηκε Πρόεδρος του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε «Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων» και το 2017 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της <<Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας Ελλάδας>>.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Θα δοθεί σ’όλους τους μετέχοντες οδηγός ενημέρωσης και συμπεριφοράς για πνευματικά δικαιώματα.