Αρχική Ν. Αρκαδίας Στον Εισαγγελέα Τρίπολης το θύμα ληστείας στη Δόριζα μαζί με συγχωριανούς του-...

Στον Εισαγγελέα Τρίπολης το θύμα ληστείας στη Δόριζα μαζί με συγχωριανούς του- Θέλουμε αστυνόμευση (Βίντεο)

Θα αρχίσουμε να οπλοφορούμε για να προστατευθούμε…

« Μου επιτέθηκαν, δεν αντιστάθηκα, γιατί φοβήθηκα, τους έδωσα ότι είχα»

Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο 76χρονος κάτοικος της Δόριζας Γιώργος Λυμπερόπουλος τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια ληστείας εις βάρος του, την περασμένη εβδομάδα.

Το περιστατικό που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 είναι το τελευταίο μίας σειράς κρουσμάτων κλοπών και ληστειών σε βάρος κατοίκων, όχι μόνο της Δόριζας, αλλά και των γύρω χωριών της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου στο Δήμο Τρίπολης.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι με όσα συμβαίνουν και ο φόβος και η ανασφάλεια που νιώθουν τους οδήγησε, το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου να περάσουν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης και να ενημερώσουν την Εισαγγελία Τρίπολης για τα όσα συμβαίνουν, ζητώντας την βοήθειά της.

Όπως ανέφερε τόσο το θύμα της τελευταίας ληστείας, όσο και ο Πρόεδρος του χωριού Κώστας Λυμπερόπουλος καθώς και ένας ακόμα κάτοικος (επίσης Κώστας Λυμπερόπουλος) της Δόριζας ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση , γιατί διαφορετικά θα αρχίσουν να οπλοφορούν για να προστατέψουν τις περιουσίες τους και τη ζωή τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρουν, δεν έχουν αφήσει τίποτα οι δράστες στην περιοχή. Κλέβουν ό,τι βρουν. Πετρέλαιο, μηχανήματα που έχουν κάποια αξία. Οι διαρρήξεις στα σπίτια είναι καθημερινό σχεδόν φαινόμενο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Πηγή: drt915.gr