Αρχική Eπικαιρότητα Oι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/10 έως και 4/11/2018

Oι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/10 έως και 4/11/2018

Κριός                                                                                                                             Η εβδομάδα ξεκινάει αισιόδοξα, θα έχετε καλή διάθεση για να κάνετε χαρούμενες συναντήσεις, συζητήσεις και κυρίως να τακτοποιήσετε, να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να πείτε  αυτά που σας απασχολούν αλλά και να ακούσετε αυτά που απασχολούν τους άλλους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μπορείτε να εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματα σας στον σύντροφό σας ή στο άτομο που αγαπάτε με όμορφο τρόπο. Είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να καταφέρετε μία οικονομική συμφωνία, να οργανώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε με τους άλλους. Θα έχετε ευχάριστα νέα για μία κληρονομιά ή μία υπόθεση οικονομικών που έχει σχέση με τις τράπεζες. Στις προσωπικές, συναισθηματικές σχέσεις θα υπάρχουν εντάσεις, ξαφνικές αλλαγές, η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να φέρει τη σχέση σε αδιέξοδο.

 

Ταύρος

Για εσάς θα είναι μία καλή περίοδος για να κάνετε συζητήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, με τη σχέση σας, με συνεργάτες, να προωθήσετε μία δουλειά σας, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις  για ένα γάμο. Έρχεστε σε επαφή με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν  την επαγγελματική εξέλιξη σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε πρόσωπα που θα βοηθήσουν την κοινωνικότητα σας και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέχετε γιατί μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δείξτε υπομονή, κατανόηση και αποφύγετε την ένταση. Από τις 31 του μήνα θα μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη καθημερινότητα, να ξεκινήσετε διατροφή, να ομορφαίνετε το χώρο της εργασίας σας. Θα έχετε ευχάριστα νέα και νέες προτάσεις για εργασία ή θα σας προτείνουν να  ξεκινήσετε σε κάποια παλιά εργασία σας.

Δίδυμοι  

Για σας ξεκινάει η εβδομάδα αισιόδοξα, για να λύσετε προβλήματα της καθημερινότητας, της εργασίας, να συζητήσετε με άτομα που ίσως έχετε  κάποια κόντρα η διαφωνίες. Θα έχετε  ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με την υγεία, ευκαιρίες για δουλειά. Ίσως αλλάξετε πράγματα που έχουν να κάνουν με την διατροφή σας, να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που είχατε καιρό να ασχοληθείτε, πιθανόν να έρθει στη ζωή σας κάποιο άτομο από το παρελθόν. Σε προσωπικό επίπεδο, μην αφήνετε την ένταση και τις ανασφάλειες από το παρελθόν να επηρεάζουν τη σχέση σας, αποφύγετε την ένταση. Από τις 31/ 11 θα έχετε ευκαιρίες να συζητήσετε με τον σύντροφό σας  και με συνεργάτες, να προωθήσετε τα σχέδια σας και  να βρείτε λύσεις.

Καρκίνος                                                                                                                       Η εβδομάδα  ξεκινάει  με αισιοδοξία, έμπνευση, δημιουργικότητα ,θα έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση, θα είστε μαγνητικοί, θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε, θα έχετε ευχάριστη διάθεση, δημιουργικές ιδέες, θάρρος για να μπορείτε να εκφράσετε τον έρωτα στον άνθρωπο που αγαπάτε. Θα συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένα πρόσωπα,  θα συζητήσετε με τα παιδιά σας για να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, θα βρείτε τρόπους  για καινούρια πράγματα, για την εξέλιξή σας, να οργανώσετε ταξίδια, να περνάτε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα παιδιά σας. Από τη 1η Νοεμβρίου θα έχετε την  ευχέρεια να βελτιώσετε τυχόν δυσάρεστες σχέσεις με άτομα της οικογένειάς σας, να ωφεληθείτε οικονομικά από την οικογένειά σας,να λύσετε οικονομικά θέματα από το παρελθόν. Θα προσφέρετε την αγάπη σας και τη βοήθειά σας σε άτομα της οικογένειάς σας. Αυτή τη βδομάδα θα κάνετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με θέματα εργασίας αλλά και με θέματα υγείας.

Λέων  

Για σας θα υπάρχουν όμορφες θετικές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, με την οικογένεια, θα μπορείτε να λύσετε θέματα που σας απασχολούν με όμορφο τρόπο, να ανακαινίσετε το χώρο του σπιτιού. Ίσως έρχεται κάποιο νέο μέλος στην οικογένεια. Να προσέχετε μόνο μην υπερβάλλετε στα λεγόμενα σας. Την ίδια μέρα επίσης θα έχετε ανεβασμένη διάθεση, αισιοδοξία, είναι μία περίοδος που θα φλερτάρετε, θα είστε δημιουργικοί και θα μπορείτε να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Προσέχετε μην είστε εγωιστές,  ακούτε και τη γνώμη των άλλων. Ίσως θα έρθει στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσει κάποιο οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με αδέρφια ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις. Αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε αγορές και επενδύσεις.

Παρθένος    

Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα έχετε αισιοδοξία, καλή διάθεση, θα συναντήσετε χαρούμενους ανθρώπους, θα κάνετε νέες γνωριμίες. Επίσης,  μπορεί να δείτε άτομα από το παρελθόν, μπορείτε  να προωθήσετε σχέδια, συνεργασίες, συμβόλαια που τα είχατε για κάποιο λόγο αφήσει στην άκρη. Θα έχετε διάθεση για εκδρομές και ταξίδια, θα συναντήσετε συγγενείς, ευνοείται η αγορά μεταφορικών μέσων αλλά και ηλεκτρονικών συσκευών που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Θα σας απασχολήσουν επίσης, θέματα οικονομικών και συναισθηματικής ασφάλειας, θα αναθεωρήσετε τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί και τι σας δίνει ασφάλεια, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κάνετε μία καλή διαχείριση των οικονομικών σας. Δεν είναι καλή στιγμή να δανειστείτε ή να δώσετε χρήματα, όμως είναι καλή στιγμή για να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλουν οι άλλοι.

Ζυγός  

Θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, να βρείτε ανθρώπους που  με το λόγο τους να σας τονώσουν την αυτοπεποίθησή, να κάνετε όμορφες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια. Πιθανόν να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά αλλά και σε προσωπικά θέματα. Από τις 31 του μήνα θα είστε κοινωνικοί θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε  νέα άτομα που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα προγραμματίσετε ταξίδια, θα φλερτάρετε, θα έχετε συναντήσεις, ζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Επίσης εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας δίνοντας σας λάμψη, ομορφιά, γοητεία.  Θα εξετάσετε τις ανάγκες σας,  ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θέλετε να είναι δίπλα σας, τι είναι αυτό που θέλετε και τι σας ικανοποιεί.

Σκορπιός  

Θα έχετε ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για ταξίδια, για συνεργασίες, για μετακινήσεις,  για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Προσέχετε κολλήματα, φοβίες, ανασφάλειες, να μην επηρεάζουν τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με συνεργάτες. Αυτές τις μέρες θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, θα ψάξετε τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα κάνετε  συζητήσεις και συναντήσεις για αυτό το θέμα, προσέχετε να έχετε ένα ευχάριστο λόγο. Με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό, θα έχετε την ανάγκη να επανεξετάσετε σχέσεις του παρελθόντος. Ίσως καταστάσεις που δεν σας  ικανοποιούν να τους δώσετε ένα τέλος, πιθανό να έρθουν στη ζωή σας και άτομα από το παρελθόν, σκεφτείτε καλά αν θα τους έχετε πάλι στη ζωή σας.

Τοξότης 

Με την καλή ψυχολογική κατάσταση, τη καλή διάθεση, την διαίσθηση, την διορατικότητα που δημιουργεί ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το 12ο οίκο σας, μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και μυστικές συμφωνίες, να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν και για οικονομικά θέματα. Από τις 31 του μήνα, όταν ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας, να προωθήσετε τα σχέδια σας, να πείθετε  με το λόγο σας, να βρείτε ανθρώπους να σας βοηθήσουν  στην πραγματοποίηση  των σχεδίων σας. Θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε σχέσεις με φίλους, με ομάδες, θα δείτε αν σας ικανοποιούν και αν αυτό θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Ίσως να έρθουν στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν, εξετάστε προσεκτικά την κατάσταση.

Αιγόκερως

Νιώθετε ότι είστε κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων και των επιθυμιών σας,  φίλοι βρίσκονται κοντά σας, σας βοηθάνε και σας συμπαραστέκονται. Η δράση σε κάποια ομάδα θα βοηθήσει να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Θα είστε κοινωνικοί, θα γνωρίσετε νέα άτομα, νέους φίλους, που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα έχετε χαρούμενες ειδήσεις από φιλικά πρόσωπα ευκαιρίες για ταξίδια, για να προωθήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ίσως αυτές τις μέρες να έχετε κάποια ιδέα που θα σας ωφελήσει οικονομικά, θα υπάρχουν και νέες συνεργασίες. Από τις 31 του μήνα που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη  θα είστε εσωστρεφείς, θα σκέφτεστε το παρελθόν. Καλό είναι να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό και δημιουργικό. Αυτές τις μέρες γίνεται παρασκήνιο για σας, αλλά και εσείς μπορεί να δουλεύετε παρασκηνιακά, να ετοιμαστείτε για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Υδροχόος  

Τρεις σημαντικοί πλανήτες Δίας, Αφροδίτη, Ερμής από το δέκατο οίκο σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα επαγγελματικό θέμα αλλά και θα σας δώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες. Έμπνευση, αισιοδοξία και η καλή διαίσθηση θα βοηθήσουν την κοινωνική σας εικόνα. Θα υπάρχουν απρόσμενα γεγονότα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και με την οικογένεια. Πιθανόν να έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα, προσέχετε τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε. Στις 31 του μήνα όταν ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε και να συζητήσετε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, με άτομα που έχετε τα ίδια συμφέροντα και φιλοδοξίες. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας φέρνει αισιοδοξία, την ανάγκη να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες και με τους στόχους σας.

Ιχθύες  

Τρεις πλανήτες Δίας, Αφροδίτη και Ερμής στον ένατο οίκο, σας δίνουν ευκαιρίες να κάνετε εκδρομές, ταξίδια, να έρχεστε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, έχετε  ευχάριστες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τα σχέδιά σας. Είναι η στιγμή που μπορεί να πάρετε ένα πτυχίο που εκκρεμεί ή μία ευχάριστη είδηση για ένα δικαστικό θέμα. Από τις 31 του μηνός,  που ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια κάτι που θα βοηθήσει και την κοινωνική σας εικόνα, σε αυτό θα σας βοηθήσει επίσης ο πρακτικός τρόπος σκέψης και η οργάνωση. Η Αφροδίτη περνάει από τον 8ο οίκο σας, ευνοεί τα οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τρίτους, δάνεια, χρήματα του συντρόφου σας, κληρονομιές. Θα σας κάνει όμως καχύποπτους στη σχέση, θα βγάλει στην επιφάνεια ζήλιες και πάθη. Η σκέψη σας περιστρέφετε  σε κάποια σχέση από το παρελθόν, πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε οτιδήποτε.

 

astroteam.oroskopos.gr