Αρχική Ν. Κορινθίας 20 χρόνια ο Ν. Σταυρέλης στο πλευρό του Αλ. Πνευματικού .. “ΞΕΧΑΣΕ”...

20 χρόνια ο Ν. Σταυρέλης στο πλευρό του Αλ. Πνευματικού .. “ΞΕΧΑΣΕ” και τώρα προτύνει τα έργα! (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Σταυρέλης, ανακοινώνοντας τα έργα που θα κάνει σαν Δημοτική Αρχή, αν κερδίσει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έκανε λόγο για μία “έξυπνη πόλη” και για έναν “έξυπνο δήμο” στην πόλη της Κορίνθου, όπου θα τοποθετηθούν έξυπνοι κάδοι ανακύκλωσης και έξυπνα φανάρια που θα δίνουν προτεραιότητα στα οχήματα έκτακτης ανάγκης όπως είναι τα ασθενοφόρα.

Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται μέσα από όλα αυτά τα έργα (10 ήταν στον αριθμό) είναι το εξής: γιατί ο κ. Σταυρέλης, ενώ ήταν στον Δήμο 20 χρόνια τώρα και ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος και βρέθηκε στο πλευρό του νυν Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού δεν σκέφτηκε να υλοποιήσει αυτά τα έργα και να κάνει την Κόρινθο μία έξυπνη πόλη;

Γιατί το θυμήθηκε τώρα να κάνει αυτά τα έργα; Γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι το πρότυνε στον κ. Πνευματικό, που ήταν στο πλευρό του, και ο κ. Πνευματικός δεν του το επέτρεψε.

Εμείς κ. Σταυρέλη θα σας προτύναμε να αναπροσδιορίσετε το πρόγραμμα που θα υλοποιήσετε αν και εφόσον γίνεται Δήμαρχος και να δώσετε έμφαση στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών της Κορίνθου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα μέσα στα χρόνια της κρίσης, και να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα περί “έξυπνης πόλης” και “έξυπνου δήμου” και να σκύψετε στα προβλήματα των δημοτών, τα οποία είναι πολυάριθμα.

Και φυσικά για άλλη μία φορά σας θυμίζουμε: όλα αυτά που αναγγείλατε και που θα αναγγείλετε, και που θυμηθήκατε τώρα, ποιος σας εμπόδισε 20 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλευρό του Αλ. Πνευματικού δεν τα κάνατε και δεν τα προτύνατε και ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ;