Αρχική Ν. Κορινθίας Διάκριση για το Δημοτικό Περαχώρας! 2ο σε όλη την Ελλάδα!

Διάκριση για το Δημοτικό Περαχώρας! 2ο σε όλη την Ελλάδα!

Το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας κατέκτησε τη 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Πολιτιστικής Δράσης που διοργάνωσε ο Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821 μεταξύ συμμετοχών από πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας συμμετείχε στον διαγωνισμό με τη σχολική γιορτή αφιερωμένη στην επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου την οποία παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄και Στ΄τάξης κατά το σχολικό έτος 2017-18 με την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών κ. Πιθαμούδη Γεώργιου και κ. Γεωργίου Νικόλαου των αντίστοιχων τάξεων.

Ο Πατριωτικός Όμιλος Απογόνων Αγωνιστών 1821 συγκρότησε επιτροπή για την αξιολόγηση όλων των εκδηλώσεων με κριτήρια τη συμβολή της εκδήλωσης στην καλλιέργεια εθνικού φρονήματος, την ποιότητα της εκδήλωσης, όσον αφορά στο καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα, τη σκηνική παρουσία και τη θεατρική έκφραση καθώς και την αρτιότητα της συλλογικής προσπάθειας.

Για την πολύ σημαντική αυτή διάκριση το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας παρέλαβε ειδική τιμητική πλακέτα καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με μία ετήσια συνδρομή σύνδεσης στο διαδίκτυο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πατριωτικό Όμιλο Απογόνων Αγωνιστών 1821 για την τιμητική βράβευση και την προσφορά του στο σχολείο μας.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές των δύο τάξεων και τους εκπαιδευτικούς τους που εργάστηκαν με προθυμία και ζήλο, με πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και τους ευχόμαστε στη ζωή τους να συνεχίσουν να διακρίνονται και να αγωνίζονται για το καλύτερο!

Πηγή: loutraki365.gr