Αρχική Ν. Κορινθίας Ξεκινούν τα μαθήματα στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων

Ξεκινούν τα μαθήματα στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Κιάτου παρουσία του Δημάρχου Σικυωνίων κ. Σπύρου Σταματόπουλου, υπηρεσιακών στελεχών και εθελοντών καθηγητών, όπου έγινε απολογισμός της έως τώρα ιδιαίτερα επιτυχημένης λειτουργίας του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» και αποφασίστηκε η έναρξη λειτουργίας του και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Η λειτουργία της δομής αυτής εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της «Ομάδας εθελοντών» του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και τη σχολική χρονιά 2018-2019 και θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Λυκείου του Δήμου Σικυωνίων.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δημαρχείο γραφείο 6, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).