Αρχική Ν. Κορινθίας Το Powerman Greece έρχεται στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου 2019!

Το Powerman Greece έρχεται στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου 2019!

Το Powerman Greece έρχεται στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου 2019!

POWERMAN Greece – 24 Μαρτίου 2019

SAVE the DATE!

Η μεγαλύτερη διοργάνωση διάθλου μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Λουτράκι, στις 24 Μαρτίου 2019, με την ονομασία “POWERMAN Greece 2019”. Διοργανωτές του μεγάλου αυτού event είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλουκαι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της I.P.A. (International Powerman Association.)

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο αποστάσεις non- drafting διάθλου: το Powerman Classic, που θα περιλαμβάνει 10χλμ τρέξιμο – 60χλμ ποδηλασία- 10χλμ τρέξιμο, και το Powerman Short που θα περιλαμβάνει 5χλμ τρέξιμο- 30χλμ ποδηλασία- 5χλμ τρέξιμο, που θα είναι πιο προσιτό για τους αθλητές και αθλούμενους που δε νιώθουν ακόμα έτοιμοι για τη μεγάλη απόσταση. Η διοργάνωση επίσης θα περιλαμβανει και μικρότερες αποστάσεις για παιδιά (POWER kids)

Η κάθε απόσταση θα περιλαμβάνει κούρσες για ηλικιακές κατηγορίες (Age Groups), ενώ η Middle Distance, θα φιλοξενήσει και κατηγορίες Elite Men και Women, με κάποιους από τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος να δίνουν το παρόν προσφέροντας ένα αξέχαστο θέαμα.

Η εμπειρία του Powerman έρχεται στην Ελλάδα. Ζήσε την κι εσύ!

Μείνετε συνδεδεμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες και για το άνοιγμα των εγγραφών!

Πηγή: loutrakiblog.gr