Αρχική Ν. Κορινθίας “Απειλείται” με κλείσιμο το Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ Νεμέας (Βίντεο)

“Απειλείται” με κλείσιμο το Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ Νεμέας (Βίντεο)

Κραυγή αγωνίας από τον Tέλη Kαλλη, Επ. πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας, για ακόμη μια υπηρεσία της Νεμέας που ενδέχεται, βάση των δεδομένων, να κατεβάσει ρολά.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλλης, οι τρεις υπάλληλοι του τεχνικού τμήματος της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Νεμέας (2 τεχνικοί και 1 καταμετρητής) συνταξιοδοτούνται και ακόμη η διοίκηση δεν έχει ανακοινώσει το πλάνο και την προοπτική της επόμενης μέρας για το υποκατάστημα, την στιγμή που στην Κόρινθο υπάρχουν ήδη εν ενεργεία δυο Νεμεάτες υπάλληλοι, ένας καταμετρητής και ένας τεχνίτης που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την υπάρχουσα υπηρεσία της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καλλης, είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στην Νεμέα εδώ και χρόνια κάτω από το καθεστώς διαφορετικών κυβερνήσεων, σχετικά με την κατάργηση των Δημοσίων υπηρεσιών που είχε ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής και την ταλαιπωρία των κατοίκων (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΦΟΡΕΙΑ) και αναρωτήθηκε που είναι τελικά η Περιφέρεια, που είναι οι Βουλευτές του Νομού.

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κύριοι, η Νεμέα δεν είναι Β’ κατηγορίας.. Έχει ιστορία αιώνων και της πρέπει μια άλλη αντιμετώπιση!”.

Πηγή: korinthostv.gr