Αρχική Eπικαιρότητα Αγγελική Πεπόνη: Δραματική έκκληση από την αδελφή της – «Να μάθει η...

Αγγελική Πεπόνη: Δραματική έκκληση από την αδελφή της – «Να μάθει η μάνα μας τι συνέβη στο παιδί της» (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ μίλησε η αδελφή της Αγγελικής Πεπόνη, Κατερίνα, λίγες ώρες μετά και την εργαστηριακή ταυτοποίηση του κρανίου που βρέθηκε σε τάφρο με το dna της 26χρονης που αγνοείτο από το 2010.

Η αδελφή της άτυχης κοπέλας μίλησε για τα πρώτα συναισθήματα μετά την τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση. Ζήτησε δικαίωση και εξιστόρησε τις τελευταίες ημέρες πριν η Αγγελική Πεπόνη χαθεί από προσώπου γης.

«Το μυαλό μας πήγε αμέσως στο κακό…»

«Δεν είναι απολυτή δικαίωση. Είναι ένας μεγάλος πόνος, αλλά τουλάχιστον πιστεύω ότι τώρα θα ανοίξει πάλι η υπόθεση και θα έχουμε νέα στοιχεία. Εγώ διάβασα μια είδηση και πήρα μόνη μου την ασφάλεια να δώσω τα στοιχεία μου, να πω ότι έχω την αδελφή μου εξαφανισμένη και θέλω ενημέρωση. Το μυαλό όλων εκεί πήγε κατευθείαν. Το γεγονός ότι η Αγγελική δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι, γυρνούσε πάντα τα βράδια και κοιμόταν με τη μαμά μας, ερχόταν σπίτι με την κόρη μου πηγαίναμε βόλτες, δεν είχε δώσει σημάδια ότι θα μπορούσε να φύγει από μόνη της, γι’ αυτό το μυαλό μας πήγε στο κακό… Είναι και το σημείο που βρέθηκε, εκεί που χάθηκε το ίχνος, εκεί που σταμάτησε η επικοινωνία μας μαζί της. Εκεί που χάθηκε το στίγμα, εκεί βρέθηκε«, είπε η Κατερίνα Πεπόνη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Προσπαθούσε να απεξαρτηθεί

«Είχε κάνει προσπάθειες απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ. Ήμασταν πάντα δίπλα της στο σπίτι, προσπαθούσαμε να ελέγχουμε όσο μπορούμε τις παρέες της και πού πήγαινε και τι κάνει. Ήμασταν δίπλα της με νουθεσίες, με αγάπη, όπως παλεύουν πολλές οικογένειες που έχουν άτομα στη χρήση. (…) Όποιος γνώριζε κάτι από παλιά για την υπόθεση τώρα είναι η ώρα να μιλήσει» είπε η Κατερίνα Πεπόνη.

Για τον φίλο της Αγγελικής η αδελφή της παραδέχτηκε ότι προσπαθούσαν να την κάνουν να ξεκόψει καθώς η συναναστροφή τους δεν βοηθούσε προς την κατεύθυνση που επιθυμούσαν…

«Εγώ δεν είμαι εισαγγελέας να πω κάτι και να κατηγορήσω κανένα και υποψίες να έχω…» είπε για τον 59χρονο φίλο της αδελφή της η Κατερίνα.

«Θέλω να κάνω νέο ξεκίνημα…»

Άξιο αναφοράς είναι ότι την επόμενη μέρα από αυτήν της εξαφάνισης η Αγγελική Πεπόνη είχε προγραμματισμένο ραντεβού στον ΟΚΑΝΑ προκειμένου να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Δύο μέρες πριν εξαφανιστεί ήταν σπίτι μου, είχαμε βγει βόλτα στην παραλία με την κορούλα μου τη μικρή να πιούμε καφέ και μου έλεγε: «Έχω κουραστεί, δεν μπορώ άλλο, θέλω να τα αλλάξω όλα, να κάνω νέο ξεκίνημα». Γι αυτό ήμουν τόσο σίγουρη ότι αποκλείεται απλά να σηκώθηκε και να έφυγε, όταν εξαφανίστηκε. Γιατί ήθελε να είναι μαζί μας, να τη βοηθήσουμε. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, της φώναζε η μητέρα μου «Μη φύγεις!». Τέσσερις η ώρα το μεσημέρι πήρε τηλέφωνο και είπε “Μαμά, θα είμαι πίσω πριν τις 5 που πας για δουλειά, να πιούμε καφέ”. Από τις 5 παρά 5 η μητέρα μου άρχισε να παίρνει τηλέφωνα και να ανησυχεί…» είπε η αδελφή της μιλώντας για την τελευταία επικοινωνία με την Αγγελική Πεπόνη.

«Δικαίωση περιμένουμε. Να μάθει η μητέρα μου τι ακριβώς έχει γίνει στην κόρη της. Να μην υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα», κατέληξε η αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας.

Φίλος Αγγελικής: Τον τελευταίο χρόνο ήταν συνέχεια σακατεμένη

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ένας πρώην σύντροφος της 26χρονης με τον οποίο ένα διάστημα συγκατοικούσε η Αγγελική. Μίλησε για ένα εξαιρετικό πλάσμα, που ήταν όπως χαρακτηριστικά είπε «ψυχούλα». Ο δεσμός τους δεν κράτησε πολύ, αλλά πάνω από έναν χρόνο είχαν επαφές και μετά τον χωρισμό τους.

Ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής μίλησε για τον 59χρονο σύντροφο της 26χρονης την όποια όπως είπε χρησιμοποιούσε ως «κράχτη» στο μαγαζί, την οποία ωστόσο δεν την πλήρωνε αλλά της έδινε τη δόση της.

«Τον τελευταίο χρόνο ήταν συνέχεια μαύρη (σ.σ από το ξύλο). Με σκυμμένο το κεφάλι να κρύβει τους μώλωπες. Να τη βλέπεις να βγαίνει από το σπίτι του, να είναι διαλυμένη, τον τελευταίο χρόνο ήταν συνέχεια σακατεμένη…» είπε ο φίλος της Αγγελικής.

Πηγή: newsit.gr, Με πληροφορίες από την εκπομπή «Μαζί σου»