Αρχική Ν. Κορινθίας Τροχαίο στην κεντρική λεωφόρο στο Λουτράκι (Εικόνες)

Τροχαίο στην κεντρική λεωφόρο στο Λουτράκι (Εικόνες)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα (03:40 τα ξημερώματα Δευτέρας 22 Οκτωβρίου) στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου, στο ύψος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το τροχαίο, συνέβη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς Κόρινθο, δεν πρόσεξε τα πλαστικά προστατευτικά που υπάρχουν ακριβώς μπροστά από βενζινάδικο και έπεσε με ταχύτητα επάνω τους. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο έφερε «σβούρες» στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρώς άλλο αυτοκίνητο που κινούταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, μέχρις ότου ακινητοποιήθηκε.

Στο όχημα, που έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες ζημιές από τη σφοδρή σύγκρουση, επέβαιναν τρία παιδιά από το Αγρίνιο τα οποία είχαν έρθει για μονοήμερη στο Λουτράκι. Μάλιστα, η μία συνοδηγός, επαναλάμβανε συνεχώς ότι “Είχαμε Άγιο. Μας έσωσε ο Όσιος Πατάπιος που επισκεφθήκαμε το μεσημέρι”.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη. Ωστόσο, ευτυχώς και τα τρία παιδιά βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς να φέρουν κάποιο τραύμα.

Στο σημείο, έσπευσε περιπολικό του ΑΤ Λουτρακίου για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, αλλά και για να τοποθετήσει προστατευτικούς κώνους, μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος με γερανό της οδικής βοήθειας.

Πηγή: loutraki365.gr