Αρχική Ν. Αχαΐας Νύχτα τρόμου στην Πάτρα – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και «έσπασαν» κατάστημα εστίασης

Νύχτα τρόμου στην Πάτρα – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και «έσπασαν» κατάστημα εστίασης

Ήταν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία ομάδα 15 ατόμων που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με ρόπαλα στο κατάστημα εστίασης delicious στη συμβολή της οδού Κολοκοτρώνη με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, το οποίο ήταν σε λειτουργία.

Οι νεαροί μπήκαν στο κατάστημα, έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, τραυμάτισαν ελαφρά τον υπάλληλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση την οδό Αγίου Ανδρέου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έλεγξαν την ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάποιον ύποπτο ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο μετέβησαν τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και ο υπάλληλος ο οποίος ευτυχώς δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ενός από τους ιδιοκτήτες, οι επιτιθέμενοι βγήκαν απότομα από την Πλατεία Όλγας και επιτέθηκαν στο κατάστημα χτυπώντας και σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους και τραυματίζοντας τον υπάλληλο ο οποίος μαζί με τον άλλο ιδιοκτήτη βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να δώσει κάποια εξήγηση για το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης στοχοποίησαν την επιχείρηση.

Ήταν ωστόσο τρομοκρατημένος όπως και άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και προσπαθούσαν να συμμαζέψουν ότι μπορούσαν, αφού οι νεαροί δεν άφησαν σχεδόν τίποτα όρθιο πριν αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η Αστυνομία ερευνά σοβαρά το ενδεχόμενο οι επιτιθέμενοι να ανήκουν σε ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Να σημειωθεί επίσης ότι καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή τα μέτρα τάξεως ήταν δρακόντεια έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, δεδομένου ότι στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες άτομα τα οποία αποχώρησαν λίγο μετά τις 3.30 το πρωί.

Πηγή: tempo24.news