Αρχική Ν. Κορινθίας Χ. Κορδώσης: “Οι δηλώσεις του κ. Πισιμίση δηλώνουν συναισθηματική φόρτιση”

Χ. Κορδώσης: “Οι δηλώσεις του κ. Πισιμίση δηλώνουν συναισθηματική φόρτιση”

Στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ” βρέθηκε καλεσμένος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας, Χρήστος Κορδώσης.

Ο κ. Κορδώσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Πισιμίση, ο οποίος μέσα από την ανάρτησή του σχολίασε την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές και στην ανακοίνωση στήριξης του κόμματος στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. (Δείτε εδώ)

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Πισιμίσης χαρακτήρισε πολιτικό ατόπημα την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει την στήριξη του κόμματος στον Νίκα την δεδομένη στιγμή, δηλώνοντας ότι η πρέπουσα παρουσία για τον σκοπό της επίσκεψης θα έπρεπε να είναι αυτή της Περιφερειακής Αρχής και όχι του Νίκα. Μάλιστα, αποκάλεσε ανίκανους πολλούς από αυτούς που κατέχουν θέσεις στην ΝΔ, εκ των οποίων και τον Χρήστο Κορδώση.

Στην σχετική τοποθέτηση απάντησε ο Χρήστος Κορδώσης, ο οποίος, αφού ξεκαθάρισε ότι σέβεται τον κ. Πισιμίση σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπο, σε πολιτικό επίπεδο διαφωνεί μαζί του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Πισιμίσης, μέσα από αυτή την ανακοίνωση, δείχνει να βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση και πως μέσα από τα λεγόμενά του, φάσκει και αντιφάσκει καθώς ενώ δηλώνει ότι στηρίζει την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνει να μην στηρίζει και να μην συμφωνεί με την επιλογή του.

Σχετικά με την ικανότητα του ίδιου, απάντησε ότι δεν είναι τυχαίο που εξελέγη για δεύτερη φορά ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας.

Τέλος, κάλεσε όλα τα μέλη και όσους κατέχουν θέσεις στο κόμμα της ΝΔ, να είναι ενωμένοι και να ακολουθούν την γραμμή του κόμματος, γιατί μόνο έτσι θα ανατρέψουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.