Αρχική Ν. Κορινθίας Συγκέντρωση των συνταξιούχων όλων των Ταμείων στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου (Βίντεο)

Συγκέντρωση των συνταξιούχων όλων των Ταμείων στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου (Βίντεο)

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ συνεδρίασε με όλες τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις μπρος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι και αυτά που έρχονται με τον νόμο Κατρούγκαλου 4387/16, δηλαδή τον επανυπολογισμό κύριων και επικουρικών συντάξεων, τη δημιουργία “προσωπικής διαφοράς”, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση των συντάξεων χηρείας και αυτών που εκδίδονται μετά το 2016, τη μείωση του αφορολόγητου αλλά και τον μακρύ κατάλογο περικοπών στην υγεία.

Αποκαλύπτοντας την απάτη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, ότι δήθεν δεν θα υλοποιηθούν άλλες περικοπές, αποφάσισαν για καλύτερη ενημέρωση και δράση των συνταξιούχων να πραγματοποιηθούν συσκέψεις ανά πόλη και στις 15/10/2018 να γινει πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα.

Διεκδικούμε ΑΜΕΣΗ κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου με όλες τις αντιλαϊκές διατάξεις, ανακεφαλαίωση των αποθεματικών των ταμείων και ΑΜΕΣΗ επιστροφή όλων των αυθαίρετα παρακρατηθέντων εισφορών.

Διεκδικούμε τις συντάξεις μας, ζωή με αξιοπρέπεια για εμάς, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Κορινθίας στο πλαίσιο της δράσης της Ομοσπονδίας οργανώνει σύσκεψη-συγκέντρωση των συνταξιούχων όλων των Ταμείων, στις 23/10/2018 και ώρα 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Τάκης Αλωνιστιώτης Ευαγγελία Σίμιτς