Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Χτύπησαν και λήστεψαν 72χρονο στη Φοινικούντα

Μεσσηνία: Χτύπησαν και λήστεψαν 72χρονο στη Φοινικούντα

Στο κεφάλι και το γόνατο με ένα κλομπ χτύπησαν τρεις ληστές έναν 72χρονο στη Φοινικούντα, χθες λίγο πριν τις 3 το πρωί, μέσα στο μαγαζί του.

Ο ηλικιωμένος έχει ένα παντοπωλείο και μένει ακριβώς από πάνω. Οταν άκουσε θόρυβο και κατέβηκε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού του στον κάτω όροφο για να δει τι συμβαίνει στο παντοπωλείο του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις άγνωστους άνδρες οι οποίοι έκρυβαν με κουκούλες τα πρόσωπά τους. Ακουσε να του λένε “δεν θα σε πειράξουμε”, αλλά γρήγορα αθέτησαν την υπόσχεσή τους για να τους δώσει χρήματα. Κατάφεραν και πήραν 500 ευρώ πριν φύγουν παίρνοντας μαζί τους και μια καραμπίνα που είχε ο ηλικιωμένος. Οι τρεις δράστες, που δεν αποκλείεται να είχαν και συνεργό ο οποίος να τους περίμενε σε άλλο σημείο, φέρονται να έφυγαν πεζή.

Ο ηλικιωμένος ζει μόνος του και σε βοήθεια προσέτρεξε ένας γείτονάς του που στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ο παθών μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας όπου του έκαναν ράμματα πίσω από το αυτί και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικές εξετάσεις, αλλά και για να φροντίσουν το χτύπημα στο γόνατό του.