Αρχική Ν. Αργολίδος Συμμορία είχε ρημάξει καταστήματα στο Ναύπλιο

Συμμορία είχε ρημάξει καταστήματα στο Ναύπλιο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε καταστήματα στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 26 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τις τελευταίες δύο βδομάδες περίπου, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε καταστήματα, στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 2.10.2018 έως και την 13.10.2018, στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε καταστήματα.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική συσκευή, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα 1.190 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: anagnostis.org

Προηγούμενο άρθροΗλεία: Απολογείται σήμερα Πέμπτη ο 56χρονος για τα 34 κιλά χασίς
Επόμενο άρθροΌμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Καθαρισμός Λίμνης Βουλιαγμένης