Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Χιλιάδες ευρώ έχει υπογράψει ο Γ.Οικονόμου για να παίρνει συγγενικό...

Κόρινθος : Χιλιάδες ευρώ έχει υπογράψει ο Γ.Οικονόμου για να παίρνει συγγενικό του πρόσωπο χρήματα από το ΚΕΠΑΠ (δείτε τα στοιχεία)

Με έκπληξη (πόση έκπληξη πια να μείνει και σε εμάς, όλα τα έχουμε δει) ακούσαμε την συνέντευξη του Επιχειρηματία ,(το τόνιζε, για αυτό το γράφουμε και με κεφαλαίο) Γιώργου Οικονόμου στον Θύμιο Τσαρμπό για αυτή την έρημη επιχορήγηση των 400.000 ευρώ που μας δίνει το κράτος για τις πρόσφατες καταστροφές από τον Ζορμπά και εμείς κάναμε σαν την χήρα στο κρεβάτι μέχρι να την αποδεχτούμε.

Μέσα σε όλα όσα είπε, τόνισε και μάλιστα δις πως δεν υπάρχει δική του υπογραφή σε συγγενικό πρόσωπο όσο ήταν Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ.

Και επειδή η ΔΙΑΥΓΕΙΑ έχει καταλήξει να είναι το αγαπημένο μας σπορ, τρέξαμε, ψάξαμε και τι ανακαλύψαμε;  Απειρες οι αναθέσεις σε συγγενικό του πρόσωπο από τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ με ακατανόμαστο μέσα στην ασύγκριτη φτώχια μας νούμερο και ωωωω που φτάσαμε;  ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα εντάλματα πληρωμής τα έχει υπογράψει ο κύριος Οικονόμου. Δεν ήθελε, το καταλαβαίνουμε, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ έκανε επί ένα χρόνο του κεφαλιού του και έδινε χρήματα στο συγγενικό πρόσωπο του κυρίου Οικονόμου αλλά όταν ήταν η ώρα της πληρωμής, με βάρος καρδιάς (σας καταλαβαίνουμε κύριε Οικονόμου τι δράμα περάσατε), ο κύριος Οικονόμου υπέγραφε κανονικά όλα τα εντάλματα πληρωμής.

Με λίγα λόγια για να μην σας κουράζουμε όπως λένε και στα χωριά μας :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Μάλιστα κύριε Οικονόμου, οι Κορίνθιοι ξέρουν όπως είπατε και κρίνουν !!! Αυτό λέμε κι εμείς !! Κρίμα να τους κοροιδεύουμε, δεν κάνει !!!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ……ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ …… ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 

 

Σημείωση : Ολα τα παραπάνω αφορούν ένα απειροελάχιστο δείγμα των ενταλμάτων πληρωμής του κυρίου Οικονόμου προς συγγενικό του πρόσωπο, αν υποθέσουμε ότι προκαλούμαστε και τα δημοσιεύσουμε όλα θα πρέπει να κλείσουμε το peloponnisosnews για μία μέρα για να δημοσιεύουμε μόνο αυτά !!! 

 

Σ.Μ