Αρχική Eπικαιρότητα Τζανακόπουλος για Κοτζιά: “Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά. Όποιος δεν θέλει να...

Τζανακόπουλος για Κοτζιά: “Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά. Όποιος δεν θέλει να φτάσει στον προορισμό, μπορεί να κατέβει από το τρένο!” (Βίντεο)

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα πριν από λίγα λεπτά.

Η αιτία είναι η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του από τον Πάνο Καμμένο κατά την διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα σήμερα όταν κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA ουσιαστικά έδειξε την πόρτα της εξόδου στον υπουργό τονίζοντας ότι: «Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο.

Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την oποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς.

Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».