Αρχική Ν. Κορινθίας Θάνος Πισιμίσης προς Μητσοτάκη : Τι κακό έχει κάνει ο κακός Τατούλης...

Θάνος Πισιμίσης προς Μητσοτάκη : Τι κακό έχει κάνει ο κακός Τατούλης να το ξέρουμε

Με ανακοίνωσή του στο facebook απαντάει στην περιοδεία Μητσοτάκη στην Κορινθία και την ανακοίνωση στήριξης Νίκα ο περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Πισιμίσης. 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.
Κύριοι Σύμβουλοι του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μέσα από το κείμενό μου αυτό θα ήθελα να εκφράσω την εξής απορία:
Η περιοδεία σας στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ,στις ζημιές, στον ανθρώπινο πόνο ,ήταν για να ανακοινώσετε τον κο Νίκα?
Αν πραγματικά ήταν για συμπαράσταση των πληγέντων ,θα είχατε καλέσει την περιφερειακή αρχή που έχει την αρμοδιότητα.Ποιοι φωστήρες έχουν την ευθύνη κύριε Πρόεδρε?
Κύριε Πρόεδρε της Νομαρχιακής Κορινθίας της ΝΔ ,κύριοι σύμβουλοι της Πειραιώς του Προέδρου,έχετε την ευθύνη ως ανίκανοι για τις θέσεις που έχετε στο κόμμα.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΔ, δε σας τη χαρίζουμμε.Εμείς είμαστε κοντά στους πολίτες,κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας .Εσείς ψάχνετε για εργοδότη.
Κύριε Πρόεδρε της ΝΔ σας πιστεύω ,σας έχω στηρίξει .Δε ζητήσαμε καμία στήριξη.
Δικαίωμά σας να επιλέξετε εσείς τον υποψήφιο για την Πελοπόννησο.
Αυτό που δεν έχει απαντηθεί από τους αρμόδιους ακόμη είναι τι κακό έχει κάνει ο κακός Τατούλης να το ξέρουμε?
Η παράταξη Τατούλη αποτελείται από μια ομάδα ικανών συμβούλων που είναι ενωμένοι σα μια γροθιά κοντά στον πολίτη ,που αυτός αποφασίζει για την περιφερειακή αρχή κι όχι μια παρέα φίλων για Περιφερειάρχη.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΔ.Με ανοιχτή τη βεντάλια κι όχι με κομματικά αναχρονιστικά κριτήρια τύπου Σοβιέτ.Να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα αποφασίσει.
Όλα αυτά τα γράφω προς ενημέρωσή σας για λιγότερα πολιτικά λάθη στο μέλλον και πάντα με σεβασμό προς τον Πρόεδρο κο Μητσοτάκη καθως και προς την παράταξη που υπηρετώ θεσμικά για πάνω από είκοσι συνεχόμενα χρόνια.

ΘΑΝΟΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ.
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου.