Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: «Σαμπουάν» ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης προσπάθησε να περάσει στις φυλακές Αγ....

Πάτρα: «Σαμπουάν» ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης προσπάθησε να περάσει στις φυλακές Αγ. Στεφάνου!

Ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά τη μεταγωγή του μετέφερε ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης συνελήφθη από την ασφάλεια της Πάτρας. Ο δράστης είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε μπουκάλια από σαμπουάν.

Αναλυτικότερα:
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος αλλοδαπός, έγκλειστος φυλακών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες ενήργησαν έλεγχο στον 27χρονο, κατά την είσοδό του στο κατάστημα κράτησης Αγίου
Στεφάνου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

• Μια αυτοσχέδια συσκευασία, με κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων,
• Τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων και
• Τριάντα τρεις ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 74 γραμμαρίων.

Επισημαίνεται ότι, ο δράστης κατά τη μεταγωγή του είχε κρύψει τις ναρκωτικές ουσίες σε δυο μπουκάλια από σαμπουάν, επιχειρώντας να τις εισάγει στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δέκα ημέρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών είχαν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα έγκλειστου, ο οποίος με τη μέθοδο της κατάποσης είχε επιχειρήσει να εισάγει (120) συσκευασίες ναρκωτικών στη φυλακή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: patrastimes.gr