Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Γ.Μουρούτσος ζητά παραίτηση Δημάρχου για να “αναλάβουν” αυτοί που είχαμε τόσα...

Ο Γ.Μουρούτσος ζητά παραίτηση Δημάρχου για να “αναλάβουν” αυτοί που είχαμε τόσα χρόνια;

Η Δημοτική Αρχή Κορινθίας βγάζει δελτίο τύπου για την μη προσέλευση κάποιων δημοτικών συμβούλων σε χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να εκμεταλευτεί ο Δήμος κατά το δυνατό καλύτερο τρόπο τις 400.000 ευρώ που μας δίνει το κράτος για τις πρόσφατες ζημιές από τον Ζορμπά.

Ερχεται σήμερα ο Γιώργος Μουρούτσος να βγάλει ανακοίνωση στο facebook να παραιτηθεί ο Δήμαρχος. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ο Νίκος Σταυρέλης τον παρουσίασε ως υποψήφιο της παράταξής του.

Δείτε τι γράφει :

Kαι αναρωτιόμαστε λοιπόν : 

  1. Σε ποια παράταξη ανήκατε μέχρι τώρα κ.Μουρούτσο;
  2. Πόσα βίντεο έχουμε που επιβραβεύετε το έργο του Αλέξανδρου Πνευματικού;
  3. Πόση βιασύνη έχετε για τις εκλογές και ζητάτε να παραιτηθεί ο Δήμαρχος ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις σας βγάζουν πριν το τέλος ή στο τέλος;
  4. Γιατί δεν εκμεταλλεύεστε τον χρόνο που μένει έτσι ώστε να κερδίσετε μία αξιοπρεπή θέση;
  5. Εσείς είσασταν που λέγατε μαζί με τον κύριο Σταυρέλη ότι ασχέτως της καθόδου σας με άλλη παράταξη θα στηρίζατε το έργο του Αλέξανδρου Πνευματικού που τόσο το είχατε χειροκροτήσει;
  6. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως ενώ έχετε πράξει όλα αυτά ο κόσμος θα σας εμπιστευτεί και πάλι; Γιατί να μην φύγετε και από τον Σταυρέλη και να πάτε αλλού; Ποιος το διαφυλάσει αυτό; Γιατί εσείς δεν μπορείτε σίγουρα να μας πείσετε για το αντίθετο.

ΣΜ