Αρχική Ν. Κορινθίας Κορίνθιος Βουλευτής: Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την...

Κορίνθιος Βουλευτής: Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου! (Βίντεο)

«Μετά την ημέρα της ψηφοφορίας θα παραδώσω την έδρα μου, νερό στο μύλο της διαπλοκής δεν πρόκειται να ρίξω εγώ», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο, Θ. Παπαχριστόπουλος, στην ΕΡΤ1, στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα».Ο Π. Καμμένος δεν είναι περιστασιακός πατριώτης, για το Μακεδονικό ή θέση του είναι ίδια από παλιά.

Συνεργαζόμαστε δύο κόμματα που το ένα είναι δεξιό και το άλλο αριστερό, οι διαφωνίες υπάρχουν και διατηρούν και τα δύο κόμματα την ιδεολογική ταυτότητά τους.

Μου άρεσε που σήμερα ο Π.Καμμένος είπε ότι όταν έρθει η Συμφωνία στην Βουλή θα την καταψηφίσει και θα αποσύρει τους υπουργούς του και μίλησε για κομματική πειθαρχία.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα στηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας από τους ανθρώπους που κατέστησαν μια χώρα ζητιάνο στην Ευρώπη

Οφείλω μια προσωπική δήλωση : Το βιογραφικό το δικό μου είναι γνωστό. Συμφωνήσαμε κάποια πράγματα με τον Π.Καμμένο, διαφθορά, διαπλοκή, ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση, έξοδο από τα μνημόνια. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου από την αρχή. Σέβομαι την αντίθετη άποψη, αλλά εγώ δεν συμφωνώ με το κόμμα μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Παλεύω με νύχια και με δόντια την άποψή μου και δεν υποκρίνομαι. Είμαι έτοιμος να δεχτώ και τις επιπτώσεις της κίνησής μου.

Μετά την ημέρα της ψηφοφορίας θα παραδώσω την έδρα μου, λάδι στο μύλο της διαπλοκής δεν πρόκειται να ρίξω εγώ.

“Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης” ανέφερε μεταξύ άλλων. Την άποψή μου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις πρόσθεσε εξηγώντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αμάξια, αστυνομικούς κ.α. Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην “Σχεδία”.

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΣήμερα ξεκινούν οι υποβολές αιτήσεων για τις θέσεις εργασίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου!
Επόμενο άρθροΔ.Κωστούρος: Αθλητικός Τουρισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση – Tο παράδειγμα του Ναυπλίου (Βίντεο)