Αρχική Περ. Πελοποννήσου Κίνημα Αλλαγής: “Παίζει” και το όνομα του Π. Χρηστίδη στη διεκδίκηση της...

Κίνημα Αλλαγής: “Παίζει” και το όνομα του Π. Χρηστίδη στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αυτόνομη παρουσία, με δικό του υποψήφιο περιφερειάρχη, θα έχει το Κίνημα Αλλαγής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Οκτώβριο πρόκειται να επιλεγεί και να ανακοινωθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης του Κινήματος.

Η μεγάλη προσπάθεια που δεν φαίνεται να έχει αίσιο αποτέλεσμα, ήταν να είναι υποψήφιος κάποιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος της Αρκαδίας ή ο Γιάννης Μανιάτης της Αργολίδας. Σε αυτό το επίπεδο εξετάστηκε και η περίπτωση του εκπροσώπου Τύπου Παύλου Χρηστίδη, που κατάγεται από την Αργολίδα.

Στο κατώτερο επίπεδο, όπου θεωρείται πιο εφικτή η επιλογή του υποψηφίου περιφερειάρχη, το νέο όνομα που ακούστηκε είναι του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα. Ακόμα, βολιδοσκοπούνται ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας (θεωρείται ως μια πολύ καλή υποψηφιότητα με αναγνωρισιμότητα), ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Κορινθίας Αγγελος Μανωλάκης και ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιώργος Πουλοκέφαλος.

Το ερωτηματικό είναι αν τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ που έχουν εκφραστεί θετικά υπέρ της στήριξης στην υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, θα πειθαρχήσουν και θα ακολουθήσουν την επιλογή του Κινήματος.

Πηγή: eleftheriaonline.gr