Αρχική Ν. Κορινθίας Η σπείρα του Σπαθοβουνίου είχε ρημάξει Λουτράκι και Βραχάτι!

Η σπείρα του Σπαθοβουνίου είχε ρημάξει Λουτράκι και Βραχάτι!

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση ληστείας που είχε γίνει στις (13.10.2018), στο σταθμό διοδίων Σπαθοβουνίου του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου- Σπάρτης, καθώς και πέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, που είχαν γίνει από την 11 έως την 13.10.2018, στο Λουτράκι και το Βραχάτι Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στις (14.10.2018) το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 30χρονος

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις αντρες, δύο 28χρονους και δύο ηλικίας 23 και 26 ετών αντίστοιχα, συνεργούς του 30χρονου.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 11.10.2018 έως και 13.10.2018, διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και δύο απόπειρες κλοπής σε γραφεία δημοτικής Υπηρεσίας και σε κατάστημα, στο Λουτράκι Κορινθίας, καθώς και μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, στο Βραχάτι Κορινθίας.

Tα προαναφερόμενα αυτοκίνητα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.