Αρχική Ν. Λακωνίας Η «καρδιά» του τουρισμού χτυπά στο «Sparta Tourism Experience»! Άνοιξε η αυλαία...

Η «καρδιά» του τουρισμού χτυπά στο «Sparta Tourism Experience»! Άνοιξε η αυλαία του διήμερου σεμιναρίου!

Άνοιξε σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου, η αυλαία του «Sparta Tourism Experience» στο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort.

Το εν λόγω διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο Τουρισμού & Εστίασης, διοργανώνει ο Δήμος Σπάρτης και τελεί υπό την αιγίδα του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας και την ακαδημαϊκή εποπτεία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης κ. Χρήστος Αλεξάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτριος Πολλάλης και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης.

«Ο τουρισμός αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σημαντικότερο σημείο ανάπτυξης για τον τόπο μας. Εύχομαι η διοργάνωση του «Sparta Tourism Experience» να έχει συνέχεια και να αποτελέσει έναν θεσμό ο οποίος θα είναι αρωγός στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σπάρτης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών.

Αρκετός κόσμος από τον κλάδο του τουρισμού έδωσε το παρών στο ξεκίνημα των εργασιών, ενώ οι ενδιαφέρουσες ομιλίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Πηγή: apela.gr

Προηγούμενο άρθροΔ.Κωστούρος: Αθλητικός Τουρισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση – Tο παράδειγμα του Ναυπλίου (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΕισαγγελική έρευνα για πυρκαγιά στο Μάτι: Πήραν προθεσμίες Δούρου και Ψινάκης