Αρχική Περ. Πελοποννήσου Η Ελένη Παναγιωτοπούλου εξηγεί το λόγο της παραίτησης από αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου εξηγεί το λόγο της παραίτησης από αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παραίτηση της Ελένης Παναγιωτοπούλου από την θέση της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Πολιτισμού. Ήταν σαφές μετά την σημερινή της εμφάνιση στο πλευρό Μητσοτάκη και Νίκα κατά την περιοδεία τους στην Κορινθία ότι έχει ήδη διαλέξει στρατόπεδο.

Ωστόσο δηλώνει πως θα παραμείνει στο πόστο της ως Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας, σεβόμενη την εντολή των πολιτών που την ψήφισαν.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας, ως Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ως εκ τούτου, πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση, παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.

Σεβόμενη την εντολή των πολιτών, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014,οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας».

Ελένη Παναγιωτοπούλου