Αρχική Eπικαιρότητα Αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του ο ένας αστυνομικός για το κύκλωμα...

Αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του ο ένας αστυνομικός για το κύκλωμα ναρκωτικών

Αρνείται τη συμμετοχή του στο κύκλωμα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε ο ένας από τους δύο αστυνομικούς. Ο Αστυφύλακας υπηρετεί στο Α.Τ. Γρεβενών και εμπλέκεται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, που εξιχνιάστηκε πρόσφατα από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Δεν είμαι μέλος του κυκλώματος», λέει ο Τρικαλινός αστυνομικός και απορρίπτει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, η εμπλοκή ανάγεται σε προσωπικές σχέσεις που έχει με άλλο φερόμενο ως μέλος της οργάνωσης. «Το ίδιο το αποδεικτικό υλικό της σχηματισθείσας δικογραφίας, μέσω των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών, θα αποτελέσει τεκμήριο υπέρ του», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Η δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του:

«Ο τρικαλινής καταγωγής Αστυφύλακας, που υπηρετεί στο Α.Τ. Γρεβενών, εμπλεκόμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία εξιχνίασε πρόσφατα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία απολύτως συμμετοχή είχε στις φερόμενες και αποδιδόμενες σε αυτόν εγκληματικές ενέργειες, στα πλαίσια της ανωτέρω οργάνωσης, της οποίας σαφέστατα δεν αποτελεί μέλος, όπως παρουσιάζεται στο σύνολο του Τύπου και στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η οποιαδήποτε εμπλοκή του, ανάγεται ξεκάθαρα σε απολύτως προσωπικές σχέσεις με έτερο πρόσωπο της δικογραφίας – συγκατηγορούμενό του, ενώ υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο αποχρώσες ενδείξεις, οι οποίες μετά πλήρους βεβαιότητος δεν θα καταστούν ικανές να στοιχειοθετήσουν τις σε βάρος αυτού κατηγορίες, όπως του αποδίδονται. Το ίδιο το αποδεικτικό υλικό της σχηματισθείσας δικογραφίας, μέσω των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών, θα αποτελέσει τεκμήριο υπέρ του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Δημήτριος Σαμαρτζής»

Προηγούμενο άρθροΣτην Κορινθία περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε σε ποιες περιοχές
Επόμενο άρθροΜαθητές του 3ου Γυμνασίου Καλαμάτας σε πορεία ειρήνης στην Ιταλία