Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτο: O Big Brother επιστρέφει!!

Απίστευτο: O Big Brother επιστρέφει!!

Ανατροπή στα σχέδιά τους και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα, στις αρχές της επόμενης χρονιάς, ο «Μεγάλος Αδερφός» επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.
Να θυμίσουμε ότι στη χώρα μας έχουν βγει πέντε κύκλοι του ριάλιτι ενώ η παραγωγή του εξακολουθεί σε πολλές άλλες χώρες και με αρκετές… παραλλαγές από αυτήν που είχαμε παρακολουθήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Big Brother είναι η «νούμερο 1 επιλογή» των στελεχών του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2019. Με δεδομένο ότι τότε θα έχει ολοκληρωθεί το Nomads θα πρέπει να έχουν βρει τι θα πάρει τη θέση του στο πρόγραμμα κι έτσι στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλές προτάσεις, από talent show έως περιπέτειας αλλά τελικά φαίνεται ότι θα ποντάρουν στον… πατέρα των ριάλιτι, όπως λέγεται ο Big Brother. Η άποψη δε που κυκλοφορεί στο σταθμό είναι ότι μετά από το Nomads και απέναντι από το Survivor είναι… σοφότερο να ποντάρουν σε «καθαρό ριάλιτι», όπως είναι ο BB και για να λέμε και την αλήθεια δεν τους ρίχνεις και άδικο αφού μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού δείχνει να τα επιλέγει… έστω κι αν τα βρίζει!

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχει ήδη γίνει και το κοστολόγιο παραγωγής του οπότε αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τότε ο… εξελιγμένος «Μεγάλος Αδερφός» στις αρχές της επόμενης σεζόν θα πάρει πάλι θέση στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με σκοπό να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης για τον τηλεοπτικό σταθμό…!

Πηγή: newsit.gr