Αρχική Ν. Αργολίδος Σοκ στο Ναύπλιο! Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας- Το παιδί κοιμήθηκε στο τμήμα ενώ...

Σοκ στο Ναύπλιο! Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας- Το παιδί κοιμήθηκε στο τμήμα ενώ συνελήφθη η μητέρα!!

Τα ουρλιαχτά, οι φωνές και οι έντονοι θόρυβοι από τα έπιπλα ξεσήκωσαν την ήσυχη γειτονιά του Ναυπλίου τη νύχτα της Τετάρτης. Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Η γειτόνισσα που άκουσε τους θορύβους και κατάλαβε τι συμβαίνει, ήταν η μοναδική που βγήκε από το σπίτι της και ανέβηκε στον πάνω όροφο…

Κινήθηκε ταχύτατα και ειδοποίησε την αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού.
Όπως λέει η γειτόνισσα «Απόψε έσωσα ένα παιδί από ενδοοικογενειακή βία. Μια πολυκατοικία ολόκληρη άκουγε, αλλά δεν μιλούσε. Σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι δεν με σταματούσε κανένας με όποια επίπτωση κι αν αντιμετώπιζα. Ευχαριστώ το Χαμόγελο του Παιδιού για την άμεση επέμβαση και στήριξη, τα παιδιά υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου για την ευγένεια και την διακριτικότητά τους. Σταματήστε να κλείνετε τα αυτιά σας και μετά να βγαίνετε στα κανάλια, όταν το κακό έχει γίνει πια. Κανένα παιδί να μην φτάσει και να μη νιώσει ότι έζησε αυτό απόψε από την ίδια του τη μάνα».

Όπως λέει στο anagnostis.org η καταγγέλλουσα «Άρχισαν ξαφνικά να βροντάνε πόρτες και να ακούω φωνές:
-Θα σε λιώσω.

Τρέχω στο πάνω όροφο. Βλέπω μια ντουλάπα πεσμένη και έσερναν το παιδί, το οποίο το πήρα σπίτι μου. Αμέσως τηλεφώνησα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Μίλησαν για πολύ ώρα με τον ανήλικο. Πήγαμε μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα του Ναυπλίου».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ανήλικος κοιμήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, αφού διασφαλίστηκαν όλες οι συνθήκες και σήμερα Πέμπτη πήγε στο σχολείο του.

Η μητέρα συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, εις βάρος ανήλικου τέκνου.

Το Χαμόγελο του παιδιού, όπως δήλωσε στο anagnostis.org , έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί το παιδί σε ασφαλές περιβάλλον.

Πηγή: anagnostis.org

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα του μακαρίτη σε νεκροταφείο που θα γίνει viral
Επόμενο άρθρο«Λύγισε» η Μις Υφήλιος για τη μητέρα της που βρήκε τραγικό θάνατο από τον θείο της [video]