Αρχική Ν. Αργολίδος Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία του 52χρονου στο Σχινοχώρι Αργολίδας (Bίντεο)

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία του 52χρονου στο Σχινοχώρι Αργολίδας (Bίντεο)

Πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας που έγινε στο Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα θεωρείται η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος.

Μυστήριο επικρατεί για τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας του 52χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Σχινοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 52χρονο εντόπισε νεκρό ο αδερφός του που του πήγαινε φαγητό και τσιγάρα, κάτω από το κρεβάτι του χτυπημένο με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού, ενώ όπως λένε συγγενείς του και στο παρελθόν άγνωστοι τον είχαν χτυπήσει για να του πάρουν την σύνταξη.

Πιθανότερο κίνητρο λοιπόν θεωρείται η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και στο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με αυτό το σενάριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων διαπιστώθηκε πως ανήκουν μόνο σε συγγενικό πρόσωπο του θύματος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τον καθιστούν και δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr