Αρχική Ν. Αχαΐας Επίσκεψη του Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας σε Πάτρα και Ναύπακτο

Επίσκεψη του Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας σε Πάτρα και Ναύπακτο

Επίσκεψη στην πόλη της Ναυπάκτου πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσης Τεμπονέρας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπακτίας, προκειμένου να παραστεί, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στον επίσημο εορτασμό της 447ης επετείου από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, o Γενικός Γραμματέας τόνισε, ότι η Ναυμαχία της Ναυπάκτου συνιστά σημαντικό γεγονός για τη ναυτική παράδοση της χώρας μας, το οποίο καθόρισε την ιστορία πολλών λαών, όχι μόνο της Βαλκανικής χερσονήσου, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου, καθώς αποτέλεσε σταθμό για τις μετέπειτα εξελίξεις.

Τέλος, συνεχάρη, εκ μέρους του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Δήμο και τις τοπικές Αρχές για τη διοργάνωση ενός λαμπρού γεγονότος και ευχήθηκε να υπάρξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη περιοχή, ο κ. Τεμπονέρας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2018, επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, όπου ενημερώθηκε αρμοδίως από τον Περιφερειάρχη και τον Κεντρικό Λιμενάρχη για τις δραστηριότητες της Λιμενικής Αρχής και για τις υφιστάμενες υπηρεσιακές ανάγκες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Κοντοέ Νικόλαο, με τον οποίο συζήτησαν για αναπτυξιακά θέματα που αφορούν στο λιμάνι, αλλά και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Πηγή: patrasevents.gr

Προηγούμενο άρθρο“Έπεσε” ο δρόμος στο Αλαμάνο Κορινθίας λόγω “Ζορμπά” – Δεν περνάνε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ! (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΈπεσε το ταβάνι στο κεφάλι τους εν ώρα μαθήματος! – Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!!