Αρχική Eπικαιρότητα Αυτό το 22χρονο plus size μοντέλο θέλει να δεις αυτή τη φωτογραφία...

Αυτό το 22χρονο plus size μοντέλο θέλει να δεις αυτή τη φωτογραφία της με εσώρουχα -Κι έχει καλό λόγο

Tα plus size μοντέλα όλο και περισσότερο κερδίζουν έδαφος στο χώρο της μόδας και θέλουν να κάνουν όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όπως είναι.

Τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει και οι γυναίκες δεν χρειάζεται να είναι πολύ αδύνατες για να είναι όμορφες. 

Τα plus size μοντέλα είναι εδώ για να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας στις γυναίκες με παραπανίσια κιλά, οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο να αισθάνονται άσχημα για το σώμα τους.

Ακόμα και σήμερα αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται να αποδεχτούν το σώμα τους και να το αγαπήσουν έτσι όπως είναι.

Ενα 22χρονο plus-size μοντέλο, η La’Shaunae Steward, έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο: να τα βρει με τον εαυτό της. Να αγκαλιάσει αυτό που είναι και να προχωρήσει. 

Για κανέναν δεν είναι ωραίο ή δίκαιο να γίνεται αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού. Πόσο μάλλον όταν η πηγή ειρωνείας και χλευασμού είναι το βάρος και τα κιλά του.

Η 22χρονη για πολλά χρόνια ένιωθε ανασφαλής και άσχημα με τον εαυτό της. «Αυτή η φωτογράφιση είναι τόσο σημαντική και ιδιαίτερη για μένα. Είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό έχω κάνει, με απίστευτη δυναμική» σημειώνει.

Η  La’Shaunae Steward, είναι ένα plus size μοντέλο που μέσω των συνεργασιών της, αλλά και του λογαριασμού της στο Instagram, προωθεί με τη σειρά της πόσο σημαντικό είναι να νιώθει μια γυναίκα αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

«Πάντα μου έλεγαν να είμαι πιο αδύνατη για να με αποδεχτεί ο κόσμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη φωτογραφία. Μεγάλωσα με την νοοτροπία ότι μια τέτοια φωτογράφιση δεν αρμόζει σε μια γυναίκα σαν και μένα. Νιώθω υπέροχα που τα κατάφερα » καταλήγει.

Δείτε εδώ: