Αρχική Eπικαιρότητα 10 μήνες άδικα προφυλακισμένος με την κατηγορία του βιαστή-αιμομίκτη – Είπαν ψέμματα...

10 μήνες άδικα προφυλακισμένος με την κατηγορία του βιαστή-αιμομίκτη – Είπαν ψέμματα οι κόρες του!!

Σε μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται η υπόθεση του 52 Ζακυνθινού, πατέρα 6 παιδιών, ο οποίος έμεινα άδικα προφυλακισμένος για 10 μήνες με την κατηγορία του βιαστή – αιμομίκτη! Όπως είπε και ο ίδιος , οι ίδιες οι κόρες του ψευδομαρτύρησαν!!

Πιο συγκεκριμένα, ο 52χρονος παραπέμφθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) του Πύργου Ηλείας με τις σοβαρότατες κατηγορίες της, αποπλάνησης ανηλίκου, αιμομιξίας κατά συρροή, βιασμού, ενδοοικογενειακής απειλής και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία το ΜΟΔ του Πύργου, μετά και από την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας κήρυξε αθώο τον 52χρονο, καθώς δεν αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά ο βιαστής των παιδιών του.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσής του, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Star, ‘Αλήθειες με την Ζήνα”, με την Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο ίδιος μίλησε για την άδικη 10μηνη προφυλάκισή του, καθώς και για την “ρετσινία” του βιαστή-αιμομίκτη!

Αποκάλυψε μάλιστα κάτι που σοκάρει!! Η ίδια του η κόρη έδωσε ψευδή κατάθεση κατηγορώντας τον ίδιο της τον πατέρα για βιασμό, πείθοντας και μία ακόμη αδερφή της, να ψευδομαρτυρήσουν! Αιτία;;

Μία ανεπιθύμητη σχέση της κόρης από πλευράς του πατέρα, έφερε ρήξη στην σχέση τους, με αποτέλεσμα η κοπέλα να θέλει να εκδικηθεί τον πατέρα της! Και δυστυχώς βρήκε αυτόν τον αδιανόητο τρόπο!!