Αρχική Ν. Αχαΐας Επίσημα ΟΧΙ στον Κυριάκο Μητσοτάκη από Ηλία Στεφανόπουλο για την Περιφέρεια Δυτικής...

Επίσημα ΟΧΙ στον Κυριάκο Μητσοτάκη από Ηλία Στεφανόπουλο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με την αναμενόμενη ανταλλαγή φιλοφρονήσεων αλλά και με ένα ΟΧΙ όπως αναμενόταν άλλωστε, ολοκληρώθηκε το τετ-α τετ που είχαν σήμερα στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ηλίας Στεφανόπουλος, στο οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει πρόταση να είναι το πρόσωπο που θα στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στις συνθήκες που υπάρχουν, οι οποίες δεν ‘βοηθούν’ για να υπάρξει αποδοχή της πρότασης, ενώ σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, και ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φέρεται να «ανακουφίστηκε’ από αυτή την άρνηση γι’ αυτό και εισαγωγικά φρόντισε να περάσει το μήνυμα στον κ. Στεφανόπουλο, στην αρχή της συνάντησής του, πως η συγκεκριμένη πρόταση ήταν προσωπική του βουλευτή κ. Φωτήλα και όχι του συντεταγμένου κόμματος. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως εάν δεν γινόταν αυτή η εισαγωγή εκ μέρους του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ενδεχομένως και η απάντηση του κ. Στεφανόπουλου να ήταν διαφορετική.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΆμεσες οι ενέργειες του Δήμου Άργους Μυκηνών: Κλιμάκιο μηχανικών στις ζημιές στα γεφύρια Σχινοχωρίου και Καπαρελίου
Επόμενο άρθροΠτώμα άνδρα βρέθηκε στον Φλοίσβο – To δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες