Αρχική Ν. Αρκαδίας Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της 70χρονης στο Σοφικό Κορινθίας (Βίντεο)

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της 70χρονης στο Σοφικό Κορινθίας (Βίντεο)

Την Τρίτη 9, Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η δίκη για τη δολοφονία, 70χρόνης σε εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας.

Για τη δολοφονία της άτυχης 70χρονης κατηγορείται ο 71χρονος σύζυγος της, που αφού σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του με σφυρί, μέσα στο εξοχικό τους στο Σοφικό Κορινθίας, έκρυψε το πτώμα της στον οικογενειακό τους τάφο και δήλωσε την εξαφάνισή της…

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι σκότωσε την άτυχη 70χρονη, χτυπώντας τη με σφυρί στο κεφάλι, το οποίο και παρέδωσε, ενώ στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε κρύψει το πτώμα της.

Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας, το πτώμα ήταν τοποθετημένο στον οικογενειακό τάφο του ζευγαριού…

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε ο δικηγόρος της υπεράσπισης επικαλέστηκε ασθένεια του κατηγορουμένου και εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, ζητώντας την αναβολή της εκδίκασης και την μεταφορά της σε νέα ημερομηνία.

Μετά από διακοπή το μεικτό ορκωτό δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την αναβολή και μεταθέτει τη δικάσιμο για της 16 Οκτωβρίου στης 9:00

Μετά τη διακοπή της συνεδρίασης και τον ορισμό της νέας ημερομηνίας ο δικηγόρος υπεράσπισης κ. Γκίκας μίλησε στην κάμερα του drt915.gr λέγοντας ότι η δίκη διεκόπη για της 16 του μήνα διότι ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο κατηγορούμενος έχει παραδεχτεί την πράξη του όχι τον νομικό χαρακτηρισμό ότι είναι μια ανθρωποκτονία σε ψυχική κατάσταση, και έχει κάποιους ισχυρισμούς τους οποίους θα υπερασπιστούμε στο δικαστήριο.

Πηγή: drt915.gr

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Τα ΕΛΤΑ…εξαφάνισαν τους ταχυδρομικούς διανομείς- Πολίτες απειλούνται με διακοπή του ηλεκτρικού γιατί δεν αποστέλλονται οι λογαριασμοί τους!
Επόμενο άρθροΝεότερες πληροφορίες για το έγκλημα στο Σχινοχώρι Αργολίδας