Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Τα ΕΛΤΑ…εξαφάνισαν τους ταχυδρομικούς διανομείς- Πολίτες απειλούνται με διακοπή του ηλεκτρικού...

Πάτρα: Τα ΕΛΤΑ…εξαφάνισαν τους ταχυδρομικούς διανομείς- Πολίτες απειλούνται με διακοπή του ηλεκτρικού γιατί δεν αποστέλλονται οι λογαριασμοί τους!

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί πατρινοί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, καθώς δεν αποστέλλονται έγκαιρα, καθώς έχουν κυριολεκτικά …εξαφανιστεί οι ταχυδρομικοί διανομείς!

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο tempo24, επί μήνες σε περιοχές του κέντρου της πόλης, αλλά και σε συνοικίες δεν έχει περάσει ο ταχυδρομικός διανομέας , με αποτέλεσμα πολλοί πατρινοί να μην μπορούν να πληρώσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς και να κινδυνεύουν με διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος!

Πέραν του γεγονός πως αρκετοί χάνουν και την έκπτωση που προσφέρει η εταιρεία εφόσον η καταβολή των οφειλομένων γίνει σε εμπρόθεσμη ημερομηνία.

Δυστυχώς η αδυναμία των ΕΛΤΑ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις, δεδομένου ότι καταναλωτές λαμβάνουν μηνύματα στο κινητό τους για άμεση καταβολή των χρημάτων , ειδάλλως ενημερώνονται πως η ΔΕΗ θα διακόψει την παροχή, την στιγμή που δεν έχουν λάβει καν τον λογαριασμό στα χέρια τους !

Παρότι το πρόβλημα είναι γνωστό στη διοίκηση των ΕΛΤΑ , δεν έχει μέχρι σήμερα προβεί σε καμιά κίνηση για την αντιμετώπιση του ζητήματος, δείχνοντας να μην την ενδιαφέρει εάν πολίτες θα βρεθούν χωρίς ρεύμα , γιατί απλά δεν πέρασε ο ταχυδρόμος από την περιοχή τους!

Πηγή: tempo24.news