Αρχική Ν. Κορινθίας “Πανεπιστήμιο της Κοινωνίας” για κάθε πολίτη στην Κορινθία!

“Πανεπιστήμιο της Κοινωνίας” για κάθε πολίτη στην Κορινθία!

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του «Πανεπιστημίου της Κοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Πρόκειται για κύκλο 14 διαλέξεων που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Πολίτες της Κορίνθου, των γειτονικών περιοχών και της Πελοποννήσου, θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τον προβληματισμό τους για σύγχρονα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας με τη συνδρομή νέων επιστημόνων κι ερευνητών.

Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος λυκείου ή και ανώτερης μόρφωσης μπορεί, κατόπιν δωρεάν εγγραφής με την υποβολή σχετικής αίτησης, να παρακολουθήσει ελεύθερα τις διαλέξεις που θα δώσουν επισκέπτες ερευνητές, εντεταλμένοι διδάσκοντες και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος. Θα δίνονται Τετάρτες 18.00-20.00, ξεκινώντας από τις 24 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Κόρινθο (Αριστοτέλους 1 & Λεωφόρος Αθηνών). Σ’ όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 11 διαλέξεις θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής. Θα δοθεί προτεραιότητα στους αιτούντες που δεν είναι φοιτητές του Τμήματος (φοιτητές του Τμήματος θα γίνουν δεκτοί εφόσον προκύψουν κενές θέσεις).

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση lib.pedis@uop.gr από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΚαλαμάτα: Φωτιά σε… “αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο” στα Ακοβίτικα (Βίντεο)
Επόμενο άρθροH δική μας Σοφία και άλλες Κορίνθιες έτρεξαν στον ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ