Αρχική Περ. Πελοποννήσου Περιφ.Πελοποννήσου : Ολοκληρώνονται τα μαγειρέματα στα κόμματα – Δέδες και Νίκας πάνε...

Περιφ.Πελοποννήσου : Ολοκληρώνονται τα μαγειρέματα στα κόμματα – Δέδες και Νίκας πάνε για δεύτερο γύρο

Η συντριπτική αποστροφή του κόσμου στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη φάνηκε για άλλη μια φορά στην Κόρινθο όπου στην ομιλία του την τρίτη μέρα της Εκθεσης του Επιμελητηρίου δεν συμμετείχαν πάνω από 30 πολίτες αν εξαιρέσει κάποιος τους εναπομείνατες περιφερειακούς συμβούλους του.

Η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ επίσης γύρισαν την πλάτη στον νυν Περιφερειάρχη που δείχνει να μην έχει που να σταθεί και που να πιαστεί.

Οι ελπίδες του έπεσαν τελευταία σε τελειωμένους δημοσιογράφους που έχουν κι αυτοί αλλάξει όλα τα κόμματα και τα επίπεδα μήπως έχει κάποια τύχη. Ομως όσο και να τον προμοτάρουν (με το αζημείωτο βέβαια) ο κύκλος του έκλεισε.

Από την μια μεριά ο Παναγιώτης Νίκας, νυν Δήμαρχος Καλαμάτος που κατεβαίνει με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και από την άλλη ο Γιώργος Δέδες, γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και στενός συνεργάτης του Χρήστου Σπίρτζη θα πάνε παρέα στον β γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Κατά αποκλειστικές πληροφορίες το ΚΙΝΑΛ δεν φαίνεται να μπορεί να δημιουργήσει συνδυασμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για λόγους που θα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες.

Οσο για το πολιτικό μέλλον του Πέτρου Τατούλη δείχνει αβέβαιο …..