Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Ο …καλός ο …μύλος όλα τα αλέθει – Κατάπιε, ηρωΐνη, χασίς...

Πάτρα: Ο …καλός ο …μύλος όλα τα αλέθει – Κατάπιε, ηρωΐνη, χασίς και κόκα

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 37χρονου έγκλειστου φυλακών για εισαγωγή ναρκωτικών με τη μέθοδο της κατάποσης σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο δράστης είχε καταπιεί (120) συσκευασίες που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (27) περίπου γραμμάρια ηρωίνης και (7) περίπου γραμμάρια κοκαΐνης.

Αναλυτικότερα:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε βάρος ενός 37χρονου έγκλειστου φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό
σωφρονιστικό κατάστημα, (Από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου) τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχοι και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του 37χρονου στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του (120) συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (26,5) γραμμάρια ηρωίνης και (6,7) γραμμάρια κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε χθες (6-10-2018) στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο χθες βράδυ στην ΕΟ Κυπαρισσίας – Φιλιατρών
Επόμενο άρθρο«My Style Rocks». Αυτή είναι η νικήτρια με τα καλύτερα οπίσθια