Αρχική Eπικαιρότητα Εστιατόριο τοποθετεί ψυγείο στον δρόμο ώστε άνθρωποι που έχουν ανάγκη να τρώνε...

Εστιατόριο τοποθετεί ψυγείο στον δρόμο ώστε άνθρωποι που έχουν ανάγκη να τρώνε τα φαγητά που περισσεύουν!

Τα εστιατόρια πετάνε πολύ φαγητό και παρόλο που μεγάλες εταιρείες όπως η Starbucks έχουν αλλάξει πρόσφατα τις πολιτικές τους, πολλά τρόφιμα καταλήγουν ακόμη στον κάδο απορριμμάτων, ενώ θα μπορούσαν να πηγαίνουν σε στομάχια ανθρώπων.

Έτσι, όταν μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Ινδία, είδε μία άστεγη γυναίκα να τρώει από τα σκουπίδια, ήξερε ότι πρέπει να κάνει κάτι. Έτσι, η Mine Pauline, είχε μία λαμπρή ιδέα.

Συνειδητοποιώντας ότι το εστιατόριό της, το Pappadavada, είχε πολλά τρόφιμα που περίσσεψαν, αποφάσισε να βάλει ένα ψυγείο έξω στον δρόμο, ώστε οι άστεγοι να μπορούν να παίρνουν και να τρώνε ότι θέλουν. Είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και ο καθένας είναι ελεύθερος να το χρησιμοποιήσει. Το ψυγείο λαμβάνει τακτικά δωρεές από άλλα εστιατόρια και ανθρώπους, και η Pauline η ίδια αφήνει περίπου 75-80 μερίδες φαγητού ημερησίως.

“Τα χρήματα είναι δικά σας, αλλά οι πόροι ανήκουν στην κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στίλω. Εάν σπαταλάτε τα χρήματά σας τότε σπαταλάτε τους πόρους της κοινωνίας”, είπε χαρακτηριστικά.